Wpis z mikrobloga

#madka #samotnamadka #zbiorniknasperme #logikarozowychpaskow #truestory

Taka sytuacja u mojego kumpla, że poznał samotną madke z gówniakiem lat kilka. Rok później byłem już u nich na weselu, a kolejny rok później doradzałem mu przy sprawie rozwodowej. On złożył pozew bo zbiornik na spermę pokłócił się z moim kumplem, zawiozła gówniaka do swojej madki i pojechała w p---u ze swoim szefem na ruchanie do hotelu. Już kilka miesięcy po rozwodzie i się okazuje że drugi bachor w drodze z tym własnie szefunciem. Szefuncio ma swoją żonę i swoje dzieci. Jednak przez pewien czas występował na Insta dumnie przy swojej kochance na fotkach do czasu, aż nie dowiedział się o ciąży i nie s--------ł od niej. W ten sposób samotny zbiornik na spermę w wieku 26l., ma dwójkę dzieci z dwoma różnymi facetami i ex-męża z którym nie miała dzieci. Oczywiście jest z tego dumna i postuje typowe obrazki o tym jak to dużo trzeba mieć siły by być samotną madką.

P.S. Powiedziała, że wyszła za mojego kumpla bo był dobry da jej dziecka...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serczi: mam znajomego co ozenil sie z dzieciata patuska, potem mial z nia dziecko, rozwiodl sie, a niedawno wzial drugi slub z inna dzieciata i niedawno chrzcili nowe bobo

Tym samym kumepl ma 2 dzieci z dwoma roznymi kobietami i te kobiety tez maja 2 dzieci z dwoma roznymi typami xD
  • Odpowiedz
Oczywiście jest z tego dumna i postuje typowe obrazki o tym jak to dużo trzeba mieć siły by być samotną madką.

@serczi: bo trzeba.
Ja mam małe dziecko i czasem sobie mysle, że samotne matki maja przerabane.

To, że czesc z nich jest samotna na własne życzenie, to już zupełnie inna bajka :p
  • Odpowiedz
@serczi: dlatego jest taka zasada, nie ważne jak ciebie będą nazywać "nieczułym/wrednym itp." bo nie chcesz babki z dzieckiem to mimo wszystko nigdy nie bierz samotnej matki bo będą same problemy
@BooB: no chyba że tylko po to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
Oczywiście jest z tego dumna i postuje typowe obrazki o tym jak to dużo trzeba mieć siły by być samotną madką.

@serczi: bo trzeba.

Ja mam małe dziecko i czasem sobie mysle, że samotne matki maja przerabane.

To, że czesc z nich jest samotna na własne życzenie, to już zupełnie inna
  • Odpowiedz
@AdelbertPeel: no nudno na pewno nie :)
Ale jednak masz sie do kogo odezwać, wsparcie jest.
A taki rzeczywiście samotny rodzic prócz wszystkich obowiązków związanych z dzieckiem, to na dodatek nie ma bliskości i wsparcia partnera/partnerki. To musi być okropne.
  • Odpowiedz
@serczi: kolejny post mizogina, który nie widzi kompletnie nawet zarysu problemu po stronie facetów, którzy się kr*** na prawo i lewo, rozbijaja rodziny, dupcą żonate laski, gdy sami są w związku i mają dzieci bo wszystkiemu są winne "worki na sperme". Jesteś żałosny.
  • Odpowiedz
@serczi: Znam osobiście taki przypadek xd Trójka dzieci, każde z innym, rok po ślubie xd Mama na pełen etat, olx i facebookowe markety z------e ciuszkami po dzieciach.
  • Odpowiedz