Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +267
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Taka sytuacja u mojego kumpla, że poznał samotną madke z gówniakiem lat kilka. Rok później byłem już u nich na weselu, a kolejny rok później doradzałem mu przy sprawie rozwodowej. On złożył pozew bo zbiornik na spermę pokłócił się z moim kumplem, zawiozła gówniaka do swojej madki i pojechała w p---u ze swoim szefem na ruchanie do hotelu. Już kilka miesięcy po rozwodzie i się okazuje że drugi bachor w drodze z tym własnie szefunciem. Szefuncio ma swoją żonę i swoje dzieci. Jednak przez pewien czas występował na Insta dumnie przy swojej kochance na fotkach do czasu, aż nie dowiedział się o ciąży i nie s--------ł od niej. W ten sposób samotny zbiornik na spermę w wieku 26l., ma dwójkę dzieci z dwoma różnymi facetami i ex-męża z którym nie miała dzieci. Oczywiście jest z tego dumna i postuje typowe obrazki o tym jak to dużo trzeba mieć siły by być samotną madką.
P.S. Powiedziała, że wyszła za mojego kumpla bo był dobry da jej dziecka...
Tym samym kumepl ma 2 dzieci z dwoma roznymi kobietami i te kobiety tez maja 2 dzieci z dwoma roznymi typami xD
@serczi: bo trzeba.
Ja mam małe dziecko i czasem sobie mysle, że samotne matki maja przerabane.
To, że czesc z nich jest samotna na własne życzenie, to już zupełnie inna bajka :p
@BooB: no chyba że tylko po to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jednak masz sie do kogo odezwać, wsparcie jest.
A taki rzeczywiście samotny rodzic prócz wszystkich obowiązków związanych z dzieckiem, to na dodatek nie ma bliskości i wsparcia partnera/partnerki. To musi być okropne.