Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +432

Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę wersję na Linuxa to mi wywalają się błędy z informacją że nie mam jakiś pakietów?
Pobieram modyfikacje do gry no i nie mogę jej zainstalować, bo jest w pliku exe. Niby programy się instaluję dzięki Wine no ale często nie działają prawidłowo :/
#linux #linuxmint #takaprawda #windows10
@QueRev: sprawdzałeś, czy nie ma jakiegoś linuksowego odpowiednika? Akurat jeśli chodzi o montaż wideo to parę opcji jest
no i w tej kwestii nic zrobić się nie da.
akurat emulatory każdej praktycznie platformy są dostępne na linuksa.
Brakuje mi DuckStation, na stronie producenta nie ma wersji na Linuxa
@QueRev: z doświadczenia powiem, że to mija (o ile zostaniesz przy tym systemie).
źródło: obraz
Pobierz@QueRev: No wcale, jest link "other versions" i przekierowanie do strony github "producenta" (jak to ładnie ująłeś) gdzie jest w formie AppImage i paczki pod Maca.
Akurat poważnie emulatory to częściej na linuxie działają lepiej.
Komentarz usunięty przez autora
Nic nie instalujesz, bo AppImage to rodzaj aplikacji portable.
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://itsfoss.com/use-appimage-linux/
Tu masz nawet tutorial jak to pod Mintem wygląda, dokładnie tak samo.
*jak coś kasuje wpisy bo mi się pojawiają Twoje odpowiedzi na moje pytania zanim się wykop odzieży i je zadam :p
./application.appimage(zastąp application nazwą tego appimage)i zobacz czy nie ma jakichś błędów
źródło: Zrzut ekranu z 2025-12-09 00-00-03
Pobierz./DuckStation-x64.AppImage"./" na początku ci brakowało. No ale potrzebna jest binarka pod x64 tobie.