Wpis z mikrobloga

@Zgrywajac_twardziela: ale ponoć pół europy bo jest wściekła bo ludzie z organizacji green peace obchodzili pańskie urodziny... Myśle że to ludzie z green peace bo w lesie to zrobili koło krzaków i drzew... ( ͡° ͜ʖ ͡°) na prawde nie wiem z kąt to oburzenie że ma pan fanklub... Jakoś stalin ma też swój fanklub i nikt się nie p----------a a tu...
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: tak to ten sam mein furer myślę że znowu musimy się zająć polakami... Bo oni uwierzyli mu że sam obalił komune... XD i nie wiem teraz kto bardziej jest niepełnosprawny umysłowo on czy 80% polskiego społeczeństwa ba mamy tam nawet już ludzi w sejmie co ich tam lekko pilnują bo by nic nie było tam jakbyśmy ich na chwile zostawili zdoli się pozabijać tam ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: no właśnie że nie wierze w to bo myśmy im chcieli przeciesz pomóc w budowie autostrad i koleji oraz zaopiekować się nimi... Bo oni przeciesz jak dzieci we mgle są.. 123 lata byli z nami jak fiurer pamięta potem ta I wielkie nieporozumienie między krajami i se pomyśleli że my dalej jesteśmy z nimi ba witali nas jak nasza ekipa remontowa wjerzdzała do warszawy ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz