Aktywne Wpisy

hejterka99 +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +77
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Chyba pora pożegnać się z xiaomi, bo mam wrażenie, że mi8 swoim aparatem przegrywa w przedbiegach. :(
No i właśnie, najbardziej zwracam uwagę na aparat, bo mam ból istnienia gdy nie wezmę ze sobą bezluterkowca, a robię zdjęcia Redmi Note 4. Oprócz tego, istotna jest dla mnie bateria, praktycznie cały dzień mam włączony transfer danych i śmigam po social mediach, więc chciałabym, że dobrze trzymała. Grać wiele nie gram, a już na pewno nie w wymagające gry. Więc możliwe, że przy takim używaniu nie zauważyłabym między nimi różnicy?
Który z tych dwóch telefonów byście wzięli i dlaczego? I ewentualnie dlaczego nie ten drugi. :) Czytam porównania, oglądam recenzje pod kątem zdjęć, ale nie jestem w stanie wyłonić zwycięzcy...
Który?
@kj5 pani pyta o telefon z dobrym aparatem, a wy z iPhone wyjeżdżacie, gorzej niż z bojowką xiaomi