Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +333
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +943
No i pytanie czemu nie chwalicie się na tagach zasiewami? ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ A wiem, że są tu tacy co już drugą parę liścieni na roślinach mają. (。◕‿‿◕。)
#chilizgobim
#chili #chilihead #papryka #papryczki #ogrod #ogrodnictwo #warzywa #hobby
1. Capsicum Chinense
– Trinidad Moruga Scorpion Red
– Trinidad Douglah Billy Boy
– Dorset Naga Orange
– 7 Pot Bubblegum Red
– Bleeding Jigsaw SLP
@gobi12: Spokojnie, w przyszłym tygodniu nasionka wybranych odmian z twojego zestawu degustacyjnego trafiają do gruntu. Myślałem, że styczeń to jeszcze trochę szybko - w zeszłym roku wysiewałem na początku marca i zbiory były całkiem całkiem, ale to niezbyt ostry gatunek był może dlatego.
@krojcol Znaczy mogą zaatakować, ale ja osobiście na małych siewkach jeszcze nigdy żadnych szkodników nie miałem.
@vector_cd2401 No to odradzam raczej allegro. Najlepiej poszukać na forum chilihead.pl jeżeli byś chciał to też mam trochę odmian na sprzedaż mogę podrzucić arkusz do przejrzenia.
@Bambomancer Tak. Tylko trzeba pilnować, żeby nie wyschły. Jak mocno
1. Ile nasionek wrzucasz? 3?
2. Zimuje mi na balkonie doniczka z thunder mt longhorn. Myślisz, że jak przyjdzie ciepło, to ożyje i listki zaczną puszczać?