Aktywne Wpisy
hdeck +1226
Czołem Mirasy i Mirabele!
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
Kopyto96 +419
My tu pitu pitu o spadku dzietności, a teraz pytanie brzmi: Jak niby para ma mieć dziecko, skoro w tym raju dla deweloperów, żeby mieć dzieciaka, trzeba mieć mieszkanie 3 pokojowe, które kosztuje 800.000 - 1.000 000 zł ? XD Przecież w Polsce buduje się ustrój feudalistyczny i następuje zwijanie się społęczeństwa.
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno
Witam, z pewnych względów wole pozostać anonimowa.
Na parkingu podczas cofania uszkodzilam kobiecie zderzak (auto z 2002r, obgnite itp.).ogólnie spoko babka, zgodzila sie nie wzywac policji. Spisałyśmy oswiadczenie i zgodzilam sie pokryc naprawe. Zadzwonila dzisiaj i powiedziala ze naprawa kosztuje 200zl plus miedzy 200 a 300 zl za część. Jestem zagubioną kobietą ktora pierwszy raz miala taką sytuacje, oczywiscie zgodzilam sie że to pokryje. Pytanie do was, a wlasciwie dwa pytania:
-czy dobrze zrobilam ze pokryje sama koszty naprawy(ze strachu przed utratą zniżek oc na dwa samochody i przed tą całą papierologią (cofałam na jednokierunkowej))
-czy ta cena nie jest wygórowana? 400-500zl za sam zderzak
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Od siebie polecam ubezpieczenie z ochroną składek, chyba tylko PZU je ma i polecam. Mnie się jeszcze na szczęście nie przydało ale u Taty zadziałało.
Dobrze zrobiłaś :D
4 stówy to odpowiednia cena. Zawsze mogłaś wezwać policję i poza punktami karnymi i zniżkami na OC zapłacić mandat, w podobnej wysokości ^