Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +27
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Kontakt z nr tel. 517 842 544 lub 509 019 608.
#slask #katowice #zaginieni
skąd takie info? nigdzie w necie nie ma wiadomości
Komentarz usunięty przez moderatora
Podejrzewam, że nie rozumiesz tez co mogą czuć bliscy którzy rzeczywiście martwią się o tego chłopaka, co nie zmienia faktu że nie masz prawa obnosic się ze swoim chamstwem. Jak nie potrafisz wspierać to przynajmniej stul mordę i nie rób
Fajnie sie to komentuje jak nie wiesz jak wyglada zycie z taka osoba. Swojego zycia nie masz bo zyjesz za uposledzone dziecko ktore i tak nigdy nie zazna zycia zdrowej osoby.
Zauważ, że to człowiek pracujący w ratownictwie, a nazywa takich ludzi
Chyba coś tutaj nie gra???
Ja się zgodzę zarówno ze śliwką, jak "Kevinem" i Agemakerem.
Wzdrygam się przed użyciem słowa "pasożyt" w stosunku do kalekiej, bliskiej osoby. Poruszone zostały choroby/wady wrodzone, ale w stan... mniej lub bardziej świadomej rośliny można trafić z "awansu" - wieku lub urazu. A i niestety, dużo z nas trafi w niego w wyniku starości... Zawsze mnie zastanawia, dlaczego "zwykłe" morderstwo porusza ludzi bardziej