Wpis z mikrobloga

Lineup Coachelli. Tak jak wczoraj media pisaly Kanye nie będzie bo się nie dogadali w kwestii wyglądu sceny. Myślę, że śmiało można powiedzieć, że raczej przed festiwalem płyty wyda Gambino i Tame Impala. Jestem mocno zaskoczony brakiem Travisa Scotta.

#rap #muzyka #coachella #arianagrande #tameimpala #childishgambino
kwmaster - Lineup Coachelli. Tak jak wczoraj media pisaly Kanye nie będzie bo się nie...

źródło: comment_NoCXcBfsDJieJyPnUL0FQGw7KDd03w2E.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eternitowe_herbatniczki: Rufusa nie znam, Blackpink to zespół kpopowy więc ma przyciągnąć Amerykanów azjatyckiego pochodzenia, Billie Elish to cholernie utalentowana 18 letnia piosenkarka pop, J Balvin to jeden z ojców tzw. Raeggetonu. Jego Piosenka Mi Gente była wielkim hitem w zeszłym roku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kwmaster: nigdy chyba nie było tak źle z Coachellą, Tame Impala jako headliner, masa no-name w drugiej lini. Tragedia jak na festiwal którego nic nie ogranicza.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: Prawda. W zeszłym roku było zajebiście, a w tym no pewnie obejrzę Ariankę czy Donalda, ale jakoś mega jarać się nie będę, ba imo J Balvin bardziej się nadaje na heada niż Tame Impala.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: Na YT co roku jest stream z pierwszego tygodnia festiwalu. Coachella to festiwal dla bogaczy z USA gdzie co roku grają najbardziej popularni muzycy na świecie. Ceny biletów zaczynają się od 430$.
  • Odpowiedz
@kwmaster: to ile trwa tygodni ten festiwal skoro transmitują tylko pierwszy i czemu sa wypisane tylko 3 dni a nie wiecej? A co do ceny to jesli za kilka dni 430$ to chyba nie tak drogo a jesli za jeden dzien to faktycznie ich powaliło xd
  • Odpowiedz
@pawelczixd: zartujecie? mega solidny lineup, swietna reprezentacja praktycznie wszystkich gatunkow, nazwiska ktore w 2018 sie mocno wybijały na amerykanskiej scenie... nie ma na co narzekac, gleboko w undercard są takie nazwy jak ross from friends, jpegmafia, cola boyy, no mega!
  • Odpowiedz
@kwmaster: czemu w niedziele gra Gucci Gang? xD czy oni pomylili Gucciego z Gucci Gangiem xD? Bo nie sądzę żeby chodziło o Pumpa i Purrpa
@jwitos: publiczność coachelli nie zasługuje na tak dobre lineupy już ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz