Wpis z mikrobloga

@dfsdfsdfvcbcv: kurcze smutno się czyta takie wpisy :( chciałbym coś napisać ale nie chce sprawić przykrości. :( Nie bądź więźniem. Wiem, że to twoja matka, ale żyjesz dla niej nie dla siebie. Kartą przetargową nie może być to, że jest Twoją rodzicielką, bo to jakby powiedzieć, że przez to jesteś jej niewolnikiem. Domniemam, że zostanie sama... boi się zrozum mame, porozmawiam, pomyśl, zajaraj ziola i przeanalizuj czy tego chcesz, a jesli
@Kotr: Zabolało, co stulejarzu? xD Aż dwa posty jeden po drugim musiałeś napisać, żeby obniżyć ciśnienie? xDDD
No ale czemu ja się dziwię, wykopku od patostreamów.
@Monialka: poprostu mi sie usunal niechacy klinalem usun zamiast edytuj to raz, a dwa odnosimy się do twojego argumentu ;d nic mnie nie boli poprostu tępie głupote na tym portalu
@Kotr: Masz:
.................
,,,,,,,,,,,,,,,,
skopiuj sobie, bo albo znaki interpunkcyjne ci nie działają. Albo zacznij tępienie głupoty od siebie xD

PS kup sobie słownik xD
@Monialka: xD co za ameba xD. odnosimy się do twojego argumentu jakim jest brak jąder ze względu na brak asertywności w przypadku OP'a, bo nie tyle co nie potrafi opuscic matki, a żal mu się z nią rozstawać. Nie masz argumentów idiotko i linią obrony są dla ciebie znaki interpunkcyjne wez nie wolaj mnie juz bo serio szkoda mi czasu wchodzic i cie tyrac pozatym nie sprawia mi to przyjemnosci. a