Wpis z mikrobloga

Naprawdę lubię oglądać jego motoryzacyjne vlogi na yt, w których opowiada ciekawe o samochodach. Ale właśnie o samochodach, a raczej o części technicznej auta. Szanuje go za fachowa ocenę ergonomii i funkcjonalności wnętrz samochodów oraz oceny jakości użytych materiałów. Ale jakim Zachar jest fatalnym kierowcą to głowa mała. Nigdy nie potrafi rzetelnie ocenić walorów jezdnych poszczególnych samochodów. Mam wrażenie, że nie czuje różnicy między jazda Seatem a Lamborghini. Kiedy jechał Lamborghini Huracan to musiał zaangażować dodatkowe 2 dwie osoby to oceny jazdy bo sam nie potrafił niczego ciekawego opowiedzieć. W jednym z filmów powiedział, że nie czuje różnicy w prowadzeniu Mercedesa klasy E AMG a BMW M5. Really? ¯_(ツ)_/¯

#youtube #motoryzacja #zachar #gorzkiezale
levantexo - Naprawdę lubię oglądać jego motoryzacyjne vlogi na yt, w których opowiada...

źródło: comment_Rh5SeHQCdlSq2octr6D3oysLF0LVuy3z.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@levantexo: pfff... on mówi, że lekka nadsterowność sportowej wersji samochodu to wada. I jednocześnie zachwyca się prowadzeniem Skody... Dlatego przestałem oglądać autocentrum już jakiś czas temu. Zdecydowanie lepiej posłuchać Douga albo Pertyna.
  • Odpowiedz
@levantexo: Kiedys spotkałem Zachara na pogrzebie jakiejś sławnej osoby. Podochodze do niego i mowie czesc Zachar. A on tylko Elo i odwraca głowe. Sprzedałem mu blache w potylicie i mowie sluchaj mnie bo ci nie dam kasy na ziarno dla kur. Zachar cos tupnał, cos mruknał ale mowi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu sprzedawales uran czeczenom? Zachar Zawadzki powiedział do mnie - ty k---a gnoju
  • Odpowiedz
@bidzej: @levantexo: byc moze spodobało mu sie prowadzenie skody względem innych aut w tym segmencie? Bo co, ma mowic ogolnie dla całości motoryzacji? Wszystko poniżej E klasy ma byc be bo przeciez e amg sie lepiej prowadzi a m5 przyspiesza lepiej of fabii?
  • Odpowiedz
Ale jakim Zachar jest fatalnym kierowcą to głowa mała. Nigdy nie potrafi rzetelnie ocenić walorów jezdnych poszczególnych samochodów. Mam wrażenie, że nie czuje różnicy między jazda Seatem a Lamborghini. Kiedy jechał Lamborghini Huracan to musiał zaangażować dodatkowe 2 dwie osoby to oceny jazdy bo sam nie potrafił niczego ciekawego opowiedzieć. W jednym z filmów powiedział, że nie czuje różnicy w prowadzeniu Mercedesa klasy E AMG a BMW M5. Really? ¯(ツ)
  • Odpowiedz
@levantexo wystarczy spojrzeć na to, jakie auto trzyma w garażu i wszystko jasne. Autocentrum i Zacharoff to nie są kanały, by oglądać lub dowiedzieć się czegoś ciekawego o sportowych autach. Chyba, że zaproszeni goście mają wiedzę na ten temat (ostatnio Pani Dentystka zrobiła na mnie mocne wrażenie).

Akurat filmy Zaracha oglądam od początku i wydaje mi się, że kiedyś była większa różnorodność modeli, a i też więcej o danym aucie można
  • Odpowiedz
  • 0
@vargemp nie chodzi mi o to że auta niżej niż Mercedes są gorsze. Po prostu Zachar nie zauważa żadnej różnicy w prowadzeniu między BMW , Skoda czy wspomnianym Lamborghini. Ja czuję nawet różnice w jeździe Skoda a Volkswagenem,które de facto są tymi samymi samochodami. Dlatego myślę, że czuć różnice między BMW a Mercedesem tym bardziej w ich topowych wersjach z silnikami o mocy 600 koni.
  • Odpowiedz
@ScaRRyMaN: Kiedys spotkałem ScaRRyMaNa na pogrzebie jakiejś sławnej osoby. Podochodze do niego i mowie czesc Skorek. A on tylko Elo i odwraca głowe. Sprzedałem mu blache w potylicie i mowie sluchaj mnie bo ci nie dam plusów pod komentarzami. Skory cos tupnał, cos mruknał ale mowi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu przerabiasz pasty na bezbeki? Użytkownik ScaRRyMaN powiedział do mnie - ty k---a gnoju i
  • Odpowiedz
@levantexo: dla mnie logiczne jest że jak Zachar mówi „auto dobrze sie prowadzi” to porównuje do innych aut z tego segmentu np. Focus do meganki, albo golfa( chodzi o cywilne auta) a nie samochody typowo sportowe :D
  • Odpowiedz