Mirki pijcie ze mną kompot, chciałbym się pochwalić, że oficjalnie w wieku 32 lat stałem się „młodszym programistą” po 2 latach nauki. Jest to moja pierwsza praca niefizyczna. Dostałem się do IT tak jak sobie postanowiłem. :) #pracait #chwalesie #pracbaza
@jutrobedzieinaczej Rok składania setek cv, rozmowy, uczenie się nie pod pracę, a pod rozmowy etc. Tak, jest mega ciężko walczyć z 300 „przeciwnikami” na raz co rekrutację.
Skoro przez rok walczyłeś na rekrutacjach to podzieliłbyś się jakimś protipem odnośnie CV?
A konkretnie jak ono wyglądało, bo jeśli cały czas pracowałeś fizycznie to obstawiam, że nie miałeś dwóch stron zawalonych projektami i technologiami. @Cineczeq
@MightandMagic Będą Ci mówili że studia są niepotrzebne to się nie słuchaj. To jest 1 rzecz, kandydatów niestudentow lub bez studiów od razu wywalają do kosza. Miałem kilka słabych projektów i jeden komercyjny który zrobiłem na podstawie wiedzy o biznesie który dotychczas robiłem. Dałem też zbiorczo co zrobiłem przez ostatnie 10 lat z tekstem co mnie to nauczyło, ale nie dokładnie. A taki tip to nie ma co uczyć się technologie,
@Cineczeq: wybierz jedno. A tak na serio, to gratulacje.
źródło: temp_file4822884969979474156
PobierzSkoro przez rok walczyłeś na rekrutacjach to podzieliłbyś się jakimś protipem odnośnie CV?
A konkretnie jak ono wyglądało, bo jeśli cały czas pracowałeś fizycznie to obstawiam, że nie miałeś dwóch stron zawalonych projektami i technologiami.
@Cineczeq
Ja sumy panu nie powiem, bo by pana zszokowała…
@Cineczeq: nie spodziewałem się że tyle Julek na raz bierze udział w zatrudnianiu jednego juniora IT