Wpis z mikrobloga

Mireczki i różowe paski spod tagów #tinder #badoo #podrywajzwykopem doradźcie troszkę.

Jestem po dość długim związku, jakis czas temu zacząłem korzystać od czasu do czasu z tindera, umawiając sie z kobietami. Bez większych sukcesów, raczej z powodu tego ze jestem wybredny.

Tydzień temu poznałem nieprawdopodobna dziewczynę, widzieliśmy sie co prawda raz, ale podczas tego spotkania, nie znalazłem nic, co mi sie nie spodobało. Pomijając kwestie wizualne, zaprezentowała sie jako bardzo ciekawa osoba.

I tu pytanie do was, głownie do #rozowepaski jak to rozegrać, nie wiem czy ona jest zainteresowana, czy nie. Póki co zależy mi na tym żeby nie była na nie, a czas pokaże co dalej.

Ostatnie 3 dni, cieżko powiedzieć ze sobą rozmawiamy, bo po prostu miło mi odpisuje na moje wiadomości.

Pojawia sie tutaj tez mój kompletny brak pewności siebie, bo wydaje mi sie ze dziewczyna jest z „innej ligi”

Czasem warto poczytać co inni mogą mieć do powiedzenia.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ajpadajfon: normalnie proponuj spotkanie, polecam nie p-------c sie w tańcu bo pomyśli ze jesteś keyboard hero a wyjść i mordę otworzyć to się boisz
  • Odpowiedz
@ajpadajfon: ja mojej różowej napisałem po 1 spotkaniu ze nie lubię się narzucać i pierwszy sie odzywać codziennie, powiedziała ze chciała coś takiego usłyszeć (różowych nie ogarniesz...), jestem z nią od 2 miesięcy
  • Odpowiedz
@rap2r: zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Teraz brak inicjatywy mogę sobie wytłumaczyć tym, ze są święta, ale jak sie nic nie zmieni do konca tygodnia, to zapytam o co chodzi. Im szybciej sie dowiem, ze ma na mnie w------e, tym lepiej
  • Odpowiedz