Dwa dni temu zrobiłem eksperyment na wykopie (link) i dostałem ponad 50 (słownie: pięćdziesiąt) wiadomości od "szarych myszek" aka mirabelek aka p0lek z wykopu. Wystarczyło dodać zdjęcie Chada i od razu rzuciły się na niego jak szpaki na czereśnie. Zaczęły wysyłać waginy (22 waginy dostałem) i prosić żebym je wyruchał. To jest jakaś, k---a, masakra. Nie wiedziałem, że tyle k---------w siedzi na wykopie. W komentarzu wrzucam resztę screenów z rozmową z p0lką. No, ale pamiętajcie! LICZY SIĘ CHARAKTER A NIE WYGLĄD. Tfu na was.
@Wieslaw_Jarzabek: wy macie naprawde jakieś skrzywione widzenie rzeczywistości, wszyscy, co do jednego. Typ ze zdjęcia, które dodałeś to jest jakieś żałosne 4/10, w dodatku wygląda na życiowo nieogarniętego. Momentami mam wrażenie że już nawet wasze mordy są lepsze od tych żenujących zarzutkowych, tylko wy autentycznie chcecie tkwić w tej swojej frustracji i nic nie robicie w kierunku jakiejkolwiek zmiany, to inni mają się dla was zmieniać. A co do zdjęć
@sublingual: nie, ale chyba zacznę, bo na trzeźwo nie da się przerobić tego stulejarskiego crapu. Zadziwiające, jak się nie zgadzasz z stulejem czy masz inne zdanie, to automatycznie jesteś przeciw nim xD agresja, logika i poziom działania na poziomie artystycznych dzieci.
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
#przegryw #stulejacontent #tinder #p0lka #eksperymentpoleczny #szaramyszkadlaanonka #podrywajzwykopem #chad #k--------a
źródło: comment_ywS1r6uX2SubVTQNwDqGz764iDX56NZ2.jpg
Pobierz@blue_raven: Po jednym zdjęciu jesteś w stanie stwierdzić czy gość jest ogarnięty życiowo? xD
źródło: comment_wB0IFMdMNRPym4yB229cT85pdSbpBvLu.jpg
Pobierz@Szarozielony: nie mogła być