@Line-Storm: Chyba w wieku 20 lat lub 21 urodziła córeczkę, chłop który jej dzieciaka zrobił, olał to Poruchał, zapłodnił i #!$%@? Nikt nie podaje kto to, jakoś nie ma tego w przestrzeni publicznej, ale to dopiero wygryw i alfa
ślub był w 2003 a annily urodziła się w 2005 i angielska wiki mówi że to jego córka
@ziomekbezpoziomek: No co ty gadasz, przecież wtedy doszło niemal do separacji On uznał dziecko, i normalnie jest jako jego bo urodzone podczas związku z nim. To trwało chyba do 2012 w koncu nie wytrzymał i dał sobie na luz
ciekawe to co piszesz, sam nie widzę żadnych informacji w tym temacie, wszędzie piszą że to z nim ma dziecko
@ziomekbezpoziomek: Żartuję, tak z nudów chciałem cię wkręcić Myślałem, ze może nakryjesz się prześcieradłem i będziesz płakał by się od niej #!$%@?ć i zostawić ją w spokoju ( ͡°͜ʖ͡°)
Poruchał, zapłodnił i #!$%@?
Nikt nie podaje kto to, jakoś nie ma tego w przestrzeni publicznej, ale to dopiero wygryw i alfa
@ziomekbezpoziomek: Jérémy wziął ją z dzieckiem, to nie było jego
@Line-Storm: No no, jakiś tancerz, gdzieś z nim występowała i zaiskrzyło
@ziomekbezpoziomek: No co ty gadasz, przecież wtedy doszło niemal do separacji
On uznał dziecko, i normalnie jest jako jego bo urodzone podczas związku z nim.
To trwało chyba do 2012 w koncu nie wytrzymał i dał sobie na luz
@ziomekbezpoziomek: Żartuję, tak z nudów chciałem cię wkręcić
Myślałem, ze może nakryjesz się prześcieradłem i będziesz płakał by się od niej #!$%@?ć i zostawić ją w spokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)