Wpis z mikrobloga

jak otworzyć kopię zapasową androida na dysku google? mam utworzoną jakąś kopię ze starego telefonu i z obecnego, i jedyne co mogę z tym zrobić, to usunąć. nie da się podejrzeć żadnych danych, pobrać tego ani nic. do czego więc ona służy?
#kiciochpyta #android #informatyka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CeZiK_: to nie jest odpowiedź na moje pytanie. nie potrzebuje robić kopii zapasowych, bo mój telefon sam je robi, chodzi o to, jak sprawdzić co jest w tych kopiach zapisane, jakie zdjęcia, dokumenty i jak je ewentualnie pobrać.
  • Odpowiedz
@CeZiK_: no właśnie nie wiem czy jest tak do końca, bo dzisiaj przypadkowo otwierając galerie coś nacisnąłem i telefon mnie przeniósł na dysk google, gdzie był podgląd moich zdjęć z ostatnich kilku dni i zapytanie, czy Google ma robić kopie zapasowe moich zdjęć, bo domyślnie jest to ustawione na wyłączone, ale widziałem w tle ostatnie moje zdjęcia, które były właśnie na dysku.
  • Odpowiedz
@CeZiK_: nie

generalnie moj poprzedni telefon padł i mam nowy, a w tej zapasowej kopii liczyłem na to, że może uda mi się uratować kilka zdjęć, bo ta kopia mi wygasa za 8 dni jak mnie informuje komunikat na dysku.
  • Odpowiedz