Aktywne Wpisy
Kagernak +280
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
_e_l_o_ +98
jak hindusko-czarna baba zostanie prezydentem najpotezniejszego kraju to bedzie upadek zachodniej cywilizacji, bialego czlowieka #usa
Coraz większa część wartościowych i popularnych produkcji jest rozrzucana między różnymi platformami: Hulu, amazon, showtime, hbogo, wkrótce platforma disneya na której pewnie skończą wszystkie jej produkcje. Przeciętny fan seriali czy filmów, oglądający wiele produkcji nie będzię kupował 3-4 abonamentów tylko po to, aby z każdego obejrzeć po kilka seriali, to nie ma sensu. Korpo szykują sami sobie bat na własną dupę, i już teraz widać jaki będzie płacz o piractwo. Przez takie durne zagrania i produkcje na wyłączność, rynek produkcji na życzenie może dość mocno tąpnąć.
#piractwo #netflix #przemyslenia #seriale #filmy
Płacę te cebuliony za raptem kilka seriali i w momencie kiedy pojawiaja sie nowe odcinki musze targac je z tpb. Pluje na was #netflix tfu
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Lubię filmy oglądać i to zazwyczaj nawet takie bezmózgie kino akcji ale o takiej alternatywie warto po porostu pamiętać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież nie trzeba non stop opłacać wszystkich, to nie jest umowa, którą się podpisuje na rok czy dwa. ¯\_(ツ)_/¯
Więc puszczenie kodi przez proxy właśnie bez drużynowych apek może być opcją
Coraz większa część wartościowych i popularnych komunikatorów jest rozrzucana między różnymi platformami: Facebook, Whatsapp, Instagram, Telegram, wkrótce slack na której ujebią XMPP. Przeciętny koleś piszący z wieloma osobami nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jakieś dane, źródła, statystyki? Czy po prostu licentia poetica?
Showmax np już się w ogóle zwija z polski. bo dostałem email że kończą działalność w polsce z końcem tego roku.
Miałem tam konto przez rok bo dawali za darmo do abonamentu w play i w sumie praktycznie nic tam nie było do oglądania. To samo netflix bo wziałem sobie 14 dni na próbę
W gruncie rzeczy wszystko opiera się o statystyki bitorrent, które każdy może sobie sprawdzić samemu bez problemu.