Wpis z mikrobloga

1. Mówi, że była molestowana 12 lat i że skończyło się to wtedy, kiedy zaczynał się jej okres (12 lat?). Wcześniej podaje za przykład wiek 5-8 lat.
2. Do 12 roku życia żyła w środowisku w którym nikt nic nie mówił o seksie? Nikt w szkole nie mówił nic na ten temat, to w ogóle możliwe? Dzieci, a właściwie nastolatkowie rozmawiają o takich sprawach między sobą.
3. Opowiada bezuczuciowo i akcentuje każde
@Sloiko-student_1: znam handlarzy, w tym jednego, który opowiedzialby więcej i szczegółowo jak się lepi auta na placu byle sprzedać. Miodem to można sobie slodzic herbatę w budzie jak się zamarzlo przy wlewaniu motodoktora i chowaniu felg w magazynie XD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sniety: naucz się dzieciaku co to znaczy "ad personam", bo to, że gdzieś w internecie zobaczyłeś i teraz powtarzasz nie czyni cię inteligentnym ;) a jak już się dowiesz co znaczy to słowo, to będziesz wiedział, że od tego zacząłeś ty, w dodatku nie pytany. "Elo" smarku.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sniety: rocznik 95, a 04, którym najwyraźniej jesteś hmmm. Jak najbardziej jesteś dla mnie smarkiem. Jakże też śmieszne jest to podkreślenie (celowo małą), jakoby to dawało ci jakąś przewagę "w dyskusji". Ja kiedy nie mam już resztek szacunku przestaję pisać z dużej, ot tak i powinno być oczywistym, co to oznacza. Słowa ignorancja najwyraźniej też nie znasz, biorąc pod uwagę jak bezsensowne i bezpodstawnie je tu używasz. I niestety ale jesteś