Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +934
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
President_Hubert +66
https://www.wykop.pl/link/3714371/sasiedzki-stalking-na-podkarpaciu-boje-sie-o-swoje-dzieci-wideo/
Więc inni komentujący niech też się boją, będziemy mieli wesoło w sztumie, chyba rodzina się uaktywniła znowu. Policja zaprosiła mnie na zeznania, na komendę w tej sprawie.
#stalking #prawo #hejt
PS : taguj #psycholezuwagi
@jabadabadupka: niestety to prawda 3 dni temu pisalem taki post i mial ponad 100 plusów, ale moderacja skasowala luj wie za
@Mateo094: Zapisałem sobie stronę z teraz i wydrukowałem dla policjamstra jutro mu zaniosę, faktycznie sporo komentarzy skasowanych.
W razie czego zamawiam górne kojo w celi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurcze ile to się ciągnie. Nie przejmuj się Mireczku zeznania, to nie zasądzona kara. Weź ze sobą tylko materiał z TVN utrwalony na CD bądź choćby w telefonie go miej przygotowanego i powiedz zgodnie z prawdą, że wypowiadałeś się w czyjejś obronie.
Choć uważam, że co poniektórzy się zagalopowali w komentarzach to ręce mi opadają gdy widzę jaka policja jest skuteczna i chętna do sięgania danych operatorów w takich drobnostkach.
Nie zdziwię się jeśli chodzi o to, przecież to będzie beka tysiąclecia xDDDDDDDD
Tym bardziej, że mój komentarz to cytat opisu dodanego przez autora xD
Ten wpis powinien być w gorących.