Aktywne Wpisy

faen0 +40
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: comment_jgA2rOHmvLZBK1HODUrtRlg2fcNFRqQd.jpg
PobierzTroche bawi w kontekście całego pytania. Reszta oczekiwań normalna.
Dla jakiej grupy spolecznej? Chyba dla klasy pracujacej.
Studia sie konczy w wieku 22-23 lat, albo to beda 3-4 lata doswiadczenia w zawodzie.
Wiec do 25 lat, 5-6 lat doswiadczenia w zawodzie, albo 2 lata w przypadku studiow.
Nie wyobrazam sobie posiadania dzieci, w takiej sytuacji zyciowej.
30 lat to juz predzej, ale wciaz uwazam ze to o duzo za
@iEarth: dzieci przed 30 to życiowa porażka
Fajnie by było mieć 4x lat i dorosłe dzieci z którymi można by chlać wódkę i praktycznie robić wszystko
Ale downa da sie wykryc w badaniach plodu, wiec co to za problem zabortowac?
Moze i 25 lat to idealny biologiczny wiek na dziecko, z tym ze zyjemy w takim swiecie ze to nie jest idealny wiek patrzac na caloksztalt.
I tak biore kwestie materialne pod uwage bo to powinna byc pierwsza kwestia ktora ma znaczenie przy ewentualnym posiadaniu dziecka, biologie da sie oszukac (w pewnym stopniu), finansow sie