Aktywne Wpisy
krzysztof48 +16
Witam. Potrzebuję porady co zrobić z psem. Koleżanka jakiś czas temu urodziła . Posiada ona dwa psy i jeden z nich jest strasznie agresywny w stosunku do dziecka. Była w kilku schroniskach i nie chcą przyjąć psa. Dziś dzwoniłem spytać się czy mógłbym uspac to niby trzeba psa do behawiorysty i jak nie pomoże to wtedy. Ale czy taki behawiorysta da pewność na piśmie że będzie wszystko w porządku. Jakie macie doświadczenia.
źródło: temp_file1034855270128900812
Pobierz
marek2092 +262
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
źródło: temp_file5393358138833042162
Pobierz

był z dobrego domu, miał gadane, przewodniczył całkiem sporej społeczności, która za nim podążała, dostawał datki od zafascynowanych nim kobiet, nie musiał pracować tylko go utrzymywali wierni, miał dobre ubrania (o które Rzymianie rzucali losy) itd.
zapraszam do dyskusji
#jezus #religia #gigachad #chrzescijanstwo
Może to niektórych oburzyć ale według obiektywnych kryteriów wykopu Jezus to zupełny przegryw a Mahomet całkowity wygryw. Jak ktoś nie wierzy, to niech sam to obada, bez spinek i rasizmu. Jezus przychodzi na świat w rodzinie, która utrzymuje się z ciesielskiej pensji starego Józefa i zasiłków z rzymskiego mopsu. Nie stać ich nawet na motel w Betlejem czy najtańsze wino w Kaanie. Nie żeni się i mieszka