Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
https://www.google.com/amp/s/m.sportowefakty.wp.pl/amp/pilka-nozna/794999/z-deszczu-pod-rynne-niepokojace-doniesienia-o-nowych-wlascicielach-wisly-krakow?espv=1
Na mirko panuje przekonanie że staną się właścicielami jak wpłacą hajs na licencję, a jak będzie licencja to dalej ich już wali bo klub nie będzie w IV lidze. No trochę pokrętna logika oparta na tu i teraz. Konsekwencje mogą być straszne dla Wisły z upływem czasu.
#wislakrakow #ekstraklasa
Wiedz, że ogłoszenie upadłości oznacza utratę herbu i wszystkiego co związane z klubem ale także start od 0 nowej spółki, żadnych długów obojętnie jak duże stara spółka by ich nie miała. Co więc gorszego mogą narobić Ci oszuści ?Któryś raz
Być moze uznali ze za 12 milionow zlotych staja sie wlascicielami kart zawodniczych wszystkich zakontraktowanych zawodnikow, ktorych moga spezedac do niemieckich drugiej I trzeciej ligi, a potem się wycofac. Ten Piotrowski to agent na rynek niemiecki. Oczywiscie to zadziala, jesli realnie wycenili tych zawodnikow i juz maja na niektorych kupcow I moga zarobic wiecej niz te dwanascie milionow. Zawodnicy tez beda woleli wyzsze zachodnie pensje niz zostanie w lidze, niegranie,