Aktywne Wpisy
johnmaverick +3
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
jmuhha 0
#psycholog robi mnie w c*uja czy naprawdę mam nasrane we łbie?
Nie traktuje jako trolla, po prostu nie wiem o co chodzi xD
Trzy lata temu: Depresja i fobia społeczna, rok temu "zaburzenia osobowości" "wahania nastroju", teraz gdy chodze do psychologa dowiedziałem się, że mam "Problemy z kontaktami z ludźmi", bo.. Nie mam empatii, wykorzystywanie innych daje mi satysfakcje, mam atakujący i dominujący styl/ruchy/gesty itd.. Wyzywam wszystkich, obrażam,bo "Tak mam w naturze", oszukuje, kombinuje, bo MUSZĘ miałem taką przeszłość a nie inną i nie byłbym tu gdzie jestem gdyby nie manipulacje,udawanie i oszukiwanie.Czuję się lepszy, bo w wieku 20lat kupiłem swój drugi samochód za 50k(dzięki oszukiwaniu...Tak), potrafię nawet gdy jestem leniwy, oleje coś zrobić tak, że staje się ofiarą(Gram na uczuciach często, wykorzystuje różne sytuacje) i jakoś sobie radzę Z tego co czytam w internecie to jestem(perfekcyjnie pasuje) do osoby dyssocjalnej. Niech będzie.
A) Jak się nauczyć empatii(oprócz tego, że mam się wstawić sytuacje innych, ale mnie w sumie olewa czy ktoś mnie wyzwie, obrazi czy coś..)
B) Dlaczego niektórym taka nieczułość,chamstwo i bezczelność imponuje(?????) a innych odrzuca?
C) Oczywiście psycholożka mi tego nie przyzna,ale mam jak tutaj nazywane "One night standy" a to współlokatorka kumpla, a to jakaś typiara zaczęła mi się(podlizywać?Tak to nazywał kumpel), randka, potem pomogliśmy sobie w samochodzie i nie tylko, dużo mam takich sytuacji, dlatego, że jestem łobuzem, tak? Psycholog twierdzi "Bo nie dbam o siebie, one też, traktuje ludzi przedmiotowo" o co w tym chodzi? To, że jestem przystojny to wiem, inteligencji też coś tam mam, głupi nie jestem.
Może ktoś powiedzieć mi o co chodzi tak naprawdę? W czym słuchać jej a w czym olać?
#psychologia #psychiatria #depresja #fobiaspoleczna #socjologia #psychoterapia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ale tak serio, jakiegoś hamulca po prostu nie ma, o co z tym chodzi?
@ AnonimoweMirkoWyznania
ha ha, no pewnie. Ale tak naprawde?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)