Aktywne Wpisy
WielkiNos +421
Problem z psiarzami jest taki, że sami śpiąc z psami i jedząc z nimi tą samą łyżką na co dzień przywykają do syfu. Brud i smród przestaje ich ruszać.
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
damiz74 +729
Powiedzcie Mirki jak byście się zachowali w tej sytuacji. Generalnie odnoszę wrażenie, być może mylne, że każdy dla mojej różowej jest ważniejszy ode mnie. Wkrótce jedziemy na tydzień na narty, 2 pary + wolny chłopak i wolna dziewczyna. Ta dziewczyna to wielka przyjaciółka mojej różowej i tamtej drugiej dziewczyny która jedzie z własnym facetem. Ta wolna dziewczyna nie chce spać z tamtym chłopakiem w 1 łóżku a nie ma w tym hotelu pokoi z 2 łóżkami, oczywiście moja różowa niczym matka teresa zaproponowała tamtej swojej psiapsiółce że może spać w naszym pokoju, w którym jest dodatkowo 1 łóżko, zapytała mnie oczywiście czy nie będę miał nic przeciwko temu, spoko, oczywiście się zgodziłem bez problemu, mimo że tamtą jej psiapsiółkę widziałem 3 razy na oczy, więc jednak trochę jest dyskomfort dla mnie spać z obcą laską, gdzie jednak nie możesz czuć się swobodnie, chodzenie w gaciach, seks itd. Ale do czego zmierzam, myślę że dla tej jej psiapsiółki ta sytuacja też będzie krępująca i wymyślą to tak że tamten chłopak przyjdzie spać do naszego pokoju a one pójdą spać razem do jego pokoju. I tutaj zastanawiam się czy powinienem na taką sytuację się wku**ić, bo tego kolesia nawet na oczy ne widziałem. A tamtej drugiej psiapsiółca która będzie ze swoim facetem nawet przez myśl nie przeszło żeby zaproponować tej samotnej lasce żeby z nimi spała mimo że pierwotnie miała z nimi jechać autem i dorzucić się do paliwa. Dodam jeszcze że w grudniu nie spędziliśmy ze sobą ani jednego weekendu, święta też, ma już w piątek jechać do rodziców (była już 3 weekendy z rzędu u nich) więc liczyłem że po świętach nadrobimy ale podejrzewam że wdrożą z jej psiapsiółką ten głupi plan i się zastanawiam jak mam na takie coś zareagować, bo szkoda jej było jej przyjaciółki żeby spała w innym hotelu ale już nie szkoda jej swojego faceta który będzie spał w jednym pokoju z obcym kolesiem.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Czy powinienem się wkurzyć na to?
"spoko, oczywiście się zgodziłem bez problemu"
Czego teraz oczekujesz?
1. Powinieneś się #!$%@?ć, bo Twoja różowa powinna najpierw zapytać Ciebie o zdanie, a dopiero później wylatywać z propozycjami.
2. Jak się zgodziłeś i jesteś taka cipcia, to o co masz żal? Teraz trochę późno na fochy i #!$%@? się - nie sądzisz?
3. Jak już jesteś w takiej dupie, to nie daj się wyrzucić z pokoju, ani nie daj se wrzucić jakiegoś kolesia. Jesteś ze swoją laską, a nie
Ehhh, miałem nie przeklinać, no ale nie da się jak czytam takie wysrywy...
@mlodyteam: a o czym tu ma gadać, że ona woli spać z koleżanką niż z własnym facetem? ma się prosić o czas dla siebie? jakbyś ty np. obchodził 30 urodziny i twoja różowa się zapytała czy nie miałbyś nic przeciwko temu żeby poszła na urodziny koleżanki to byś się nie #!$%@?ł? zobacz że tamta druga laska w związku jakoś wie jak ma się zachować
@Instynkt: ale może zobacz co zrobił OP XD Podpowiem... Potulnie się zgodził, a teraz płacze na mirko, że wszyscy ważniejsi od niego, ale się nie odezwał nawet słowem! Jeszcze se ankietę zrobił XD
@Instynkt: a czy ja pisałem coś o zgodzie na spanie z innym kolesiem? Chyba, że coś przeoczyłem!
Czy Ty coś pisałeś o zgodzie na spanie z kolesiem czy o spanie z koleżanką? Chyba, że
@mlodyteam: o jak ja lubię takich kozaków
@sasik520: :* XDDDDDDDDDDDDD
Przede wszystkim wyjdź z tego z twarzą. To że się jak debil zgodziłeś na taki stan rzeczy jeszcze nic nie przekreśla. Jedź tam z myślą, że będziesz w pokoju ze swoją dziewczyną i jej przyjaciółką, bo tak uzgodniliście. Jeśli zrobi tak jak myślisz, to nie pozwól sobie na takie traktowanie i
Ja to już chciałem radzić że jak jest taka ciota i dał sobie wejść na głowę to niech idzie z tym ziomkiem spać przynajmniej będzie miał spokój będzie się mógł na spokojnie #!$%@?ć czy co tam chce robić po nartach. A jak już się tak poświęcił to by w środku dnia mógł oczekiwać rekompensaty ( ͡° ͜ʖ ͡