@Canova: nie na dyskotece, a w Energy 2000. Zdarzyło mi się być jakiś czas temu w tym "przybytku" (Katowice). Toż to #!$%@? dramat. Do dziś nie mogę wyjść z podziwu, że mamy 2018 rok,a miejsca tego typu jeszcze egzystują
@Dibhala: ciemno w #!$%@? w tym klubie bylo, podchodzi jakas panna ciagnie za reke, widze tylko ciemne krecone wlosy no to wbijam, na 43 nie wygladala, 30 dal bym jej maks
W koncu sie mnie pyta ile mam lat - no to mowie prawde, 28
@helifreak: na takie pytania nie odpowiada się bezpośrednio.. #!$%@?.. cokolwiek byłoby lepsze niż #!$%@? prawdą w oczy.. chociażby: po 21. urodzinach przestałem liczyć albo nie bój się, skończyłem już liceum lub wystarczająco
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
#tfwnogf ##!$%@? #stuleja #podrywajzwykopem #tinder
@helifreak: i tego się trzymaj, a potem zanim poranek nastanie żegnasz się po cichutku arrive derci (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@helifreak: na takie pytania nie odpowiada się bezpośrednio.. #!$%@?.. cokolwiek byłoby lepsze niż #!$%@? prawdą w oczy..
chociażby:
po 21. urodzinach przestałem liczyć
albo
nie bój się, skończyłem już liceum
lub
wystarczająco
kurrrrła, cokolwiek