Wpis z mikrobloga

Udało mi się zrobić pierwszy dzień w sumie przez to że byłem poza domem.
Byłem np. w galerii załatwić coś w banku. Dla fobika jak ja, samo to już wystarczyło aby zobaczyć jakiś inny świat i powiem tak.
Baaardzo zwracam uwagę na gości tak czuję się nieatrakcyjny. I w dodatku sporo gości wyższych ode mnie - na laski krasnale. Z czego to wynika, że są leniwi albo niepewni siebie a te laski same je wyrywają bp jest taka konkurencja? W każdym razie, mimo że niekoniecznie muszę, czuję się tam źle.
Najbardziej źle z tym, jak bardzo oni nie mają przeżyć jak ja. Same normickie sprawy.
No i nie dorastam im wyglądem do pięt.

Muszę to częściej robić bo wraca mnie spowrotem na ziemię.
Czyli pomoże mi jakieś załatwianie spraw na mieście chociaż.
No to co dzisiaj?
Serwis sim. Muszę do niego podjechać. Potem pójdę pochodzić po galerii znowu, ale czuję MAX to uczucie jakby ludzie się ze mnie śmiali, jak przechodzę to wyobrażam sobie bo widzę że laski zatrzymują chłopaków i mówią im coś do ucha, że to o mnie patrz jaki brzydal idzie, patrz ten typ to jest zjeb dopiero. Jakby w jakimś filmie bohater wpadł do alternatywnej rzeczywistości albo był we śnie.

Odwyk będzie sukcesem gdy zsocjalizuje się znowu, przerobie terapie. Na własną rękę, znowu zacząłem odwyk z tym że nie mam zamiennika radzenia sobie z trudnymi emocjami. No i tyle dobrze że nie robię odliczania dni tylko patrzę, jak udało mi się zbliżyć do wizji mojego życia. Ale robię bardziej wstrzymywanie się niż odwyk co jest błędem.
Także tym muszę się zająć
#nofapchallenge #nofapchallenge #przegryw #depresja #dysmorfofobia #fobiaspoleczna
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@josedra52 dzięki dzisiaj mysle nad tym co robić aby "dwell" radzić sobie z trudnymi emocjami. No nie wiem mogę kuźnie założyć, mogę medytowac, albo rozmawiać z psychologiem. Tylko z doświadczenia wiem że niektóre rzeczy nie pomagają.
A fobie... Są jak mgła. Niezależna ode mnie, tylko od aktualnego stanu emocjonalnego.
  • Odpowiedz
  • 0
@pijekubusplay ej co ty mi tu dałeś, ja gościa po prostu nie mogę słuchac przez jego mimike i sztuczności. K---a leci na kilometr 2008 forami pua i wykorzystywaniem nlp do ruchania lasek. Nieudacznicy kopiowali styl pewnego mówienia siebie w taki cringe sposób że ja p------ę, i ten typek mi tym zajeżdza no nie

Oglądam dalej, widze logikę z jaką on podszedl do filmiku ok, że niby odgrywa rolę. Ok. Oczywiście musi
  • Odpowiedz
  • 0
@pijekubusplay Powiedz plis bo nie mam siły oglądać jego p---------a. Czy jego wywód gdzieś dąży?
Wchodzi na początku w rolę i do jednej czwartej filmu jak oglądałem ją jakby trzymał.
Jak tak umie odgrywać podprogową manipulacje (przemycanie o wypowiedzi rzeczy za którymi ma podązyć słuchającu) - to nie jestem pewien co bardziej sądzić: że jest dobrze wyposażony, wysoce wyposażony w umiejętności przetrwania - czy jest tak p------y na głowę że trzeba
  • Odpowiedz