Wpis z mikrobloga

#stres #lekarz

Są jakieś tabletki na stres, martwienie się wszystkim do okoła? czy to co reklamują to placebo? Doktor może coś na recepte przypisać czy to bez sensu?
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnmorra: Labofarm tabletki uspokajające. Ogólnie bez recepty to chyba wszystko opiera się o składniki naturalne, ale nawet daje rade. Wg mnie to dobrze, że rodzinny wyśle do psychiatry, bo oni to się często g---o znają na tym, więc lepiej dodatkowa wizyta, ale dostać coś odpowiedniego.
  • Odpowiedz
  • 0
@matixrr czytałem o tych lekach bez recepty ale to wszystko na melisie. Brałem ashvagande ale kompletnie nic nie pomagala. No Ale sprawdzę jutro cos podobnego co podales. Bo te na recepte ketrel i afobam to już hardkor. Na schizofrenie itp...
  • Odpowiedz
@johnmorra: a ja właśnie będę zaczynał niedługo przygodę z Ashwagandhą ( ͡º ͜ʖ͡º) No wszystko to melisa i inne naturalne składniki jak pisałem. Bez recepty raczej nic innego nie wyczaruje się i dlatego wg mnie lepiej iść właśnie do specjalisty, bo rodzinny to może przepisać coś nieodpowiedniego. Ja ten Labofarm trochę stosowałem i znajomi też i coś tam działa. Polecam tylko tego nie wąchać (
  • Odpowiedz
  • 0
@matixrr ok popatrze czy u mnie w ukej cos takiego jest. Chyba że w aptece online. Ashvaganda jak mowilem u mnie nawet efektu placebo nie bylo... na reddicie czytalem jak gosciu prawie odrodzil na nowo po tym xD no nie wiem moze na innego inaczej dziala....

@Strahl ile taka wizyta prywatnie u psychiatry moze kosztowac? Bo przez nfz to sie pewnie z pol roku czeka?
  • Odpowiedz