Aktywne Wpisy
Tadeo123 +156
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cześć Mirki,
Mam pytanie w kwestii zakupu mieszkania. W niedalekiej przyszłości (3-4 lata) rozważam zakup własnego mieszkania. Rozważam a nie planuję ze względu na to, iż nie zamierzam zakładać rodziny. Brak rodziny więc i odziedziczyć nie będzie komu. W zaistniałej sytuacji zastanawia mnie co się stanie z ewentualnym mieszkaniem po mojej śmierci ?
Wynajem oczywiście daje większą mobilność lecz nigdy nie będzie to własny kącik co w dłuższej perspektywie czasowej nie brzmi przyjemnie. Z drugiej strony mogę kupić swoje a przy ewentualnej wyprowadzce do innego miasta swoje mogę wynająć.
Czy istnieją może możliwości uprzedniego zapisu oddania mieszkania do skarbu państwa po śmierci w zamian za jakieś ulgi? Taka opcja zdawać by się mogła dla mnie rozwiązaniem idealnym lecz nie znalazłem nigdzie informacji o istnieniu takowej.
Może znacie też jakieś inne ciekawe rozwiązania.
Będę wdzięczny za pomoc tej kwestii :)
#prawo #kredyt #kredythipoteczny #kredyty #mieszkanie #mieszkania #nieruchomosci #pytanie #finanse
@Jelonek_Pudu: Brak dzieci nie oznacza braku osób do dziedziczenia.
@Jelonek_Pudu: Wykluczyć bo, jest jakiś powód?
Komentarz usunięty przez autora