Wpis z mikrobloga

Czy do wejścia na strefę wolnych ciężarów obowiązuje jakiś smród-code? () Nawet tam nie wchodzę, jak już to tylko po hantle albo sztangę jak brakuje, bo unoszący się tam zapach pięciodniowych przepoconych skarpet po prostu nie pozwala tam wytrzymać dłużej niż minutę. Ostatnio jedyna wolna bieżnia była zaraz obok strefy, obejrzałam się czy na siłownię nie wszedł jakiś bezdomny gdy biegałam i nie patrzyłam, a to tylko typ który wyciskał na ławeczce () Kwaśno-gorzki odór, jakby nacierał pachy czosnkiem przed wyjściem na siłownię ()

Panowie serio, czy niektórzy z natury tak śmierdzą, czy to jakiś problem z higieną części z was? Z moich obserwacji wynika, że smród capa dotyczy najczęściej takich osiedlowych Sebów, którzy mieszkają na siłowni i wyglądają jak pan z obrazka poniżej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mirkokoksy #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zalesie
źródło: comment_NQsswQIXpI96Jr972q9DwrOqSpdUnmuc.jpg
  • 70
@ptasiek2: Raczej się nie myją, kiedyś oglądałem jakiś program i zapach męskiego potu jest dość przyjemny dla kobiet (w rankingu przebił jakieś tanie perfumy ;p) Ale to jest zanim się dobiorą bakterie i zaczną go rozkładać :)
@whiteglove: mi też to strasznie obrzydza siłownię, a najgorsze jest to, że na siłkach "premium" zazwyczaj jest większy smród, niż na osiedlowych salkach 60 m2, co w sumie ma sens, bo na osiedlówkach wszyscy się znają, to trochę wstyd smrodzić jak żul po pół roku niemycia dupy...

a tak wyglądają ludzie, którzy się do ciebie #!$%@?ą w komentarzach:
źródło: comment_NQ0v0KokaaTdfq9zyzLwvsQH4h44e7k2.jpg
@whiteglove #!$%@? myślałem ze to pisal typ a to jednak typiAra no #!$%@? przychodzisz tam pachnieć i wyglądać czy ćwiczyć?? W czoło się #!$%@? albo im to powiedz jak ci ro przeszkadza lub kup sobie sprzęt do domua nie #!$%@?
swiezy pot zdrowego czlowieka nie smierdzi jakos szczegolnie

@hesuss: > swiezy pot nie #!$%@?.

@vauecki: kurcze, ale wiecie, że to zależy od genów, czy raczej od poziomu hormonów? Są ludzie, którzy godzinę po wyjściu spod prysznica, w nowych świeżych ubraniach capią jak otwarta studzienka kanalizacyjna.

@whiteglove: 90% tego smrodu to pewnie ławeczki. Jak ktoś ćwiczy, ale naprawdę ćwiczy, a nie udaje sam przed sobą, to pot leje się litrami.