Aktywne Wpisy

MGTOWPL +531
Wczoraj Ministerstwo Sprawiedliwości opublikowało oficjalną tabelę alimentacyjną. I zaczęło się piekło.
Kwoty alimentów wyliczane były od zarobków mężczyzny brutto, a płatności alimentacyjne przedstawiono w kwotach netto.
Efekt? W wielu przypadkach alimenty przekraczały realne zarobki ojca.
Tak, dobrze czytasz. Mężczyzna miałby oddawać więcej, niż faktycznie zarabia do ręki.
Kwoty alimentów wyliczane były od zarobków mężczyzny brutto, a płatności alimentacyjne przedstawiono w kwotach netto.
Efekt? W wielu przypadkach alimenty przekraczały realne zarobki ojca.
Tak, dobrze czytasz. Mężczyzna miałby oddawać więcej, niż faktycznie zarabia do ręki.
źródło: z32128236IH,-Wpadliscie-na-to-samo---Zwrot-ws--tablic-alimenta
Pobierz
Salido +233
Minął 28. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
122 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
125 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
122 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
125 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-13
Pobierz

#problemypierwszegoswiata
źródło: comment_REo1HDLMTr41rQAeN8LLlev3DnTjdjvI.jpg
PobierzJedyne co powinni zmienić na tę chwilę to zwiększyć przestrzeń w jakiej te karpie mogą pływać.
Teraz każdego zabijają na miejscu.
Co najwyżej może jacyś Janusze sprzedają na targu żywe karpie, ale we wszystkich marketach muszą zabijać, bo są za to kary.
@poznanskijanusz
Osobiście nie wiedziałem, że jest taka opcja z tą torebką.
Ostatnio kupowałem karpia w Tesco jak był na tej promocji (za około 9 zł, bo więcej bym nawet nie dał) i facet, który łapał te ryby od razu zabijał, nie pytał się czy chcę żywego czy
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_XnGbCFXqcZ4zvyPF3Z3C68CDCQFcYT76.jpg
Pobierzźródło: comment_fIYPIhzVwH7kfkeplUYNmZtGfLlkBUGL.jpg
Pobierz