Aktywne Wpisy
#mecz ktoś rozumie co to był za faul że anulowali tego gola?

grosicky +140
#mecz ja prdl jaki to jest obrzydliwy przychlast, chciał tu czerwonej dla Cucurelli bo ten zasłonił na chwile usta przy mówieniu xd

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przecież alimenty w podobnym wymiarze są orzekane od wielu lat, a tablica jedyne co miała na celu to ujednolicenie orzecznictwa
@MGTOWPL:
coś jest na rzeczy z tymi kotwicami które ktoś
I jak tu nie pisać o tych kukoldach, skoro dokładnie tak się zachowują faceci, którym się pluje w twarz, a oni udają, że nic się nie dzieje.
źródło: comment_wRHfM0dtoJcQuVpysfuVYFgsPu2B8zMW,w800
Pobierzźródło: c6e43f6e9fe0716ed207ea8fb11d3befa149657ab29730c3b4c2d0be6b43b3d2
Pobierz@MGTOWPL ale chcesz sygnatury wyroków czy o co pytasz? Tak, wysokość alimentów w Polsce od lat szacuje się od MOŻLIWOŚCI zarobkowych a nie od faktycznych zarobków. Np. były premier Marcinkiewicz miał orzeczone alimenty 6k na jedną żone (z dziećmi), bodaj 4,5k na drugą, a miał takie okresy w życiu że nie pracował nigdzie.
Ergo nie, ta tabelka, jakkolwiek patologiczna nie stanowi żadnej nowości ani przełomu.
@slawek887: xd
musze sam sobie pogratulować, wyczułem konfiarskiego kiepa na odległość.
A teraz won na czarno ( ͡º ͜ʖ͡º)
był zapis o maksynalnej części przychodu który może iść na alimenty, IIRC 3/5
Tu chodzi o to, żeby dziecko miało podobny pozion życia co ojciec. A nie że żyje gówniak w najtańszych ubraniach i bez wakacji "bo przecież przeżyje
Przecież w połowie kosztów ma partycypować maka gówniaka.
A wakacje ma finansowane i tak z mojej kieszeni, patrz: "bon turystyczny".
@MGTOWPL: Wskaż, gdzie.
@MGTOWPL: Domyślnie tak, ale stosownie do swoich zarobków. Patologia by było, gdzie ojciec
@MGTOWPL: Wyrównać wszystkim aliementy do poziomu tych z 15k