Aktywne Wpisy

Wardegas +431
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +109
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Cześć Mirki, mam do was pytanie jak zrobić query w symfony? Chciałbym zrobić filtr obiektów. Od strony frontendu mam całe zrobione. Opcje filtrów to input type text i select option. Po naciśnięciu filtruj (button) ma wyszukac wskazane obiekty. Jak zrobić to wszystko? Z góry dzięki za odpowiedź
$queryParam = $request->get('query');i query do bazy np.
$query->andWhere('u'.username LIKE :query')->setParameter('query', sprintf('%%%s%%', $queryParam));
Komentarz usunięty przez autora