Aktywne Wpisy

mickpl +469
Zobaczycie, że będzie jakaś totalna rozpierducha. Mamy rekordowy wzrost gospodarczy, praktycznie żadnego bezrobocia, z imigrantami w gruncie też nie ma żadnego, rzeczywistego problemu, nawet ceny mieszkań się ustabilizowały i zaczęły spadać, a inflacja zmierza do celu.
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
akro81 +124
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
Pobierz

Co mobilne Mireczki sądzą o Googlowskim Flutter jak i o języku Dart jako takim?
Sama idea frameworka wydaje się mieć sens, ale czy widzicie przed nim jakąś przyszłość? Opłaca się inwestować w niego czas? Biorę po 100 od każdej drużyny i zapraszam do dyskusji. :)
Wszystko to 'Widget' xDDD
Nie mówiąc już o problemach z gradlem na poczatku. Ale tak to ok ;p
Polecam
X. Y. Z
X - breaking changes
Y - jakieś tam milestony, nowe funkcjonalności
Z - bugfix
Oczywiście to też jest wybor zespołu jak chcą wersjonowac. Oczywiście między 0 a 1 wcale nie musi być różnic, ale nikt nie obiecal że ich nie będzie, a nawet informuje że o kompatybilnosci wstecznej nie mysli
( ͡
@xDrope: #facepalm
A powiedz mi w którym miejscu napisałem że rozwojowe złe bo API? W którym miejscu napisałem że to dobrze że zmienia się API? Weź zanim zaczniesz odpisywać to chociaż przeczytaj to, co napiszę, bo napisałem że rozwojowa wersja ma to do siebie, że może się zmienić nie tylko API,