Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +252
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Pany pomuszcie, bo ja jusz nie mam siły.
Szukam czegoś do 12k - najlepiej benzyna w połączeniu z podtlenkiem gazotu z racji dużych przebiegów- 25-30k/rocznie.
Jezdziłem wcześniej focusem mk2 za podobne pieniądze w dieselu, wtedy kryterium wyboru było jak najnowsze auto. I dalej w sumie mógłbym w to iść, patrząc na wnętrza starych aut robi mi się słabo, myśląc o przebiegach i wypadkowości w ogóle mi się nie poprawia. Wiadomo, że to nie jest budżet marzeń.
Sprawdziłem troche olx i sprzedajemy i doszedłem do wniosku:
Na leona 2, na saaba 93, na alfe 159, na mondeo mk4 mnie nie stać.
Rozsadnym wyjsciem byłoby chyba kupienie Astry H
Nie kupie drugi raz forda focusa.
Help pls.
#alfaromeo #saab #seat #vag
Peugeot 407 to dobre auto?
Komentarz usunięty przez autora
edit, nie bierz saaba 120 km, to auto waży półtora tony, będzie paliło jak smok i nie szło.
@Sm3rf1k: Miałem Seata Leona 1, są takie nawet 2005 rok ale raczej nie widzę sensu drugi raz go kupić. Sporo przeszło w ręce tunerów wiejskich.
Ale chyba wołałbym w takim wypadku kupić astrę/vectre 1.8 gts.
https://www.olx.pl/oferta/opel-vectra-1-8122kmgtsideal159tkmniemcyoplaconymegazadbany-CID5-IDxwiO9.html
taka mi wpadła w oko, ale z dołożeniem gazu to wyjdzie 16tys. za 16letniego opla. Troche żarty :D
Przy starych samochodach zawsze coś się psuje ale skodzina nigdy mnie nie zawiodła w trasie.
Oczywiscie mowimy mam nadzieje o octavii 2. :D
A jak nie Volvo to może