Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

EDIT: Ja używam Archa ale polecić chce koledze.
#linux #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
- dodać TearFree w confogu xorga dla intela bo bezt tego vsync w xfce nie istnieje xD
- wyłączyć sesje bo w-------ą i nikt z nich nie korzysta
- doinstalować według uznania engrampa, atril i eom (opcjonalnie caja zamiast thunara - ma więcej dunkcji)
- dobrze jest dorzucić dodatkowe pluginy do paneli
- skonfigurować panele domyślne są
Chyba wrzucę mu Antergosa / przerobię standardowego Archa.
@LinuxMirek: bo włącza się wicked domyśle i ma ipv6 a w polsce ipv4 dlatego tak długo
Najlpeiej wickeda wyłączyć i włączyć Network Managera bo i 8 sec na wybór w grubie zmieniasz w Yascie
Z restą w yast chyba też możesz zmienić z wisked na network manager i tą wersję ip też bez używania konsoli
Zresztą jak wpiszesz w goolge opensuse
@lis6502: nawet Gentoo będzie lepsze dla niego od Ubuntu...
@Kryspin013 Dlaczego nie debian? Wg mnie to stabilny, lekki i uniwersalny system, z tym, że stable-
@LinuxMirek: Problemem nie jest korzystanie z tych systemów. Problem to się pojawi jak sam będzie coś chciał zmienić, przestawić, skonfigurować, zainstalować albo natrafi na jakiś błąd nie opisany w przypadku antegrosa. Ubuntu się opłaca brać bo ma ogromną bazę. Archopodobnych systemów moim zdaniem nie opłaca się brać bo AUR trzeba poprawiać po użytkownikach i sam soft jest czasami niskiej jakości.