Wpis z mikrobloga

@pauleta19: Hunter jest i będzie silny, ale to drugi dzień. Tak jak poprzedni dodatek i spell Hunter przez trzy dni jako najsilniejszy deck, a staty.. Niedawno cały czas tier 1 był token szaman, a ja przez trzy miesiące może dwóch graczy spotkałem na tym.
  • Odpowiedz
@dante60-3: @pauleta19: Jesteście jednymi z najczęściej udzielającymi się ludźmi na wątku...

Dlaczego zgadzam się do Waszych komentarzy 50-50 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ??

Pisałem już gdzieś niżej - ten Hunter nie różni się niczym poza ostatnią deską ratunku od Spell Huntera grającego od WW... mega łatwo to skontrować - zrobiłem dzisiaj 10-1 na niego zwykłym Shudderwockiem :D jego sekrety mnie nie interesują, jego zaklęcia
  • Odpowiedz
@simoneczek_pl: myślę, że i tak agonia hunter będzie i jest silniejszy, a spell hunter to chwilowe zakrztuszenie się. Ogólnie nie wiem gdzie ludzie tego huntera widzą, bo jak oglądam jednym okiem streamy to może jednego widziałem, ale muszę sam zagrać, bo chwilowo czekam na jakiś silny, nowy archetyp.. bo nudzi mi się granie tymi starymi. Aczkolwiek to oczywiste, że hunter to tier 1, niezależnie od archetypu.
  • Odpowiedz