Aktywne Wpisy
Zoriuszka +436
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +481
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
A jeśli ktoś nie ma pomysłu dla swojego różowego na prezent na #dzienkobiet2019 to 8.03 może ja zabrać na niesamowity rejs ze zwiedzaniem Karaibów jednym z najnowszych i najbardziej luksusowych wycieczkowcem w fantastycznej cenie :)
Polecamy: http://bit.ly/rejskaraibyzmiami
#podroze #podrozujzwykopem #rejsy #ciekawostki #uniquemoments #statki #statkiboners
Cena nie zawiera:
- obowiązkowych napiwków dla obsługi statku w kwocie 10 EUR/os./dzień
- dopłaty do opcji All Inclusive - All Incl 7 dni na statku: 1499zł/os oraz dziecko do 12 roku zycia
Napiwki: Tak, sa one pobierane bezpośrednio na statku, są obowiązkowe i nijak nie idzie ich dodać do ceny rejsu. Nie ukrywamy ich.
Są za to w cenie opłaty portowe i wszelkie transfery i wiele innych :)
All Incl: Jest w standardzie 3 posiłki, kto nie pływał ten nie wie, ale 3 posiłki + napoje jakie są standardem oznaczają możliwość jedzenia do oporu non stop serwowanych przez cały dzień posiłków
Do tego da bardzo dużą zniżkę za swoje usługi. Wyrobienie wizy od startu do otrzymania paszportu zajmuje ok 3 tygodnie.
Fakt, że zawsze nawet
Rozumiem, ze sie troche reklamujecie ale...
Pracuje w tym businessie, aktualnie pisze do Was z pokladu p&o oceana. Wczesniej bylem na roznych p&o, cunard, carnival, priness, rci i celebrity, a nawet polferries i unity line (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak, wiem, ze jako podwykonawca nie jestem tam dla przyjemnosci. Mimo wszystko staram sie wykorzystac maksimum czasu na zwiedzanie i pomimo, ze nie jestem na pax,
Wbrew pozorom taki rejs to najtańsza forma zobaczenia jak najwięcej na Karaibach :)
Ponadto ten portal