Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Póki co:
- charytatywnie naprawiam znajomym (i ich znajomym) samochody i inny drobny sprzęt. Mam narzędzia, garaż z kanałem to sobie majstruje. Czyli sam oferuje się znajomym, że im wymienie olej i filtry czy naprawie koleżance kabel w suszarce. Gdy próbowałem robić to chociaż za groszę to nie było chętnych,
- biegam i jeżdze na rowerze - teraz może już rower mniej bo mokro i za zimno, ale codziennie biegam 1-2h, a to już chyba za dużo się robi,
- w miarę możliwości chodzę na wszelkie orliki, granie w frisbee, itp. - to co jest pubiczne na facebooku - choć głupio to wygląda jak facet 30 lat na karku rzuca frisbee z gimnazjalistami (spotkałem się nawet z wyśmiewaniem mnie),
- spaceruje - już całkiem zrezygnowałem z auta bo mam za dużo wolnego czasu,
- szyje torby - w cenie materiałów, swój poświęcony czas oddaje charytatywnie,
- działam w różnych wolontariatach,
- od biedy łapie się na jakieś dorywcze prace typu inwentaryzacje, ale bardziej mi zależy na kontakcie z drugim człowiekiem i zajeciem czymś rąk niż na zarobku,
- codziennie gotuje dla siebie (a czasem i dla znajomych z pracy - oczywiście charytatywnie, w cenie składników)
Proszę o jakieś propozycje.
#hobby #zainteresowania #corobic #nuda #pytanie #pomocy
Z tym poznawaniem ludzi to oczywiście nie miałem na myśli różowych. Wszystko mi jedno, zarówno wiek jak i płeć.
Komentarz usunięty przez autora
Mimo wszystko i tak nie czuje się szachistą.