Aktywne Wpisy
kaeres +616
Volantie 0
Mirki mam takie pytanie. Otoz dziecko znajomego jechalo na rowerze i sie wywalilo na nim, ale tak nieforutnnie spadl ze porysował obok auto
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Kto powinien ponosić koszt?
- rodzice dziecka 95.0% (1741)
- wlasciciel auta 3.4% (62)
- polowa wlasciciel auta, polowa rodzice 1.6% (30)
Pytanie bardziej do #rozowepaski
Jak odbieracie #niebieskiepaski które są osobami ''wrażliwymi''?
Skryta osoba, która pod swoją maską skrywa tajemnice o których nie mówi każdemu a tylko zaufanym osoba.
Po chwili obcowania z taką osobą można powiedzieć że jest skryta, mało mówi o sobie. Od paru osób słyszałem ''człowiek zagadka''.
Jeśli ma to znaczenie - znak zodiaku Byk (3 dekada).
#psychologia #friendzone #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
przystojniak jest cichy? aww jakie to słodkie, fajnie ze jest inny niz wszyscy ;333
przecietny jest cichy? haha jak ciota, patrz agnieszka!!
@AnonimoweMirkoWyznania: w czarne koty i inne bzdury tez wierzysz? xD
@AnonimoweMirkoWyznania: Aaaa to zmienia postać rzeczy. Nie ma o czym rozmawiać, gwiazdy zdecydowały.
Życie przekonuje mnie, że tajemniczy ludzie nie są zazwyczaj tacy bez powodu.
Sam mówię dużo, ale na żywo bardzo mało o sobie i od wielu osób usłyszałem że jestem tajemniczy.
Kończy się to tym, że ludzie mi po prostu szybko ufają
Komentarz usunięty przez autora
Na wzięcie u kobiet nie narzekam. Nawet same zagadują, taki śmieszek pozakontrolo ze mnie czasami lubię być w centrum uwagi na wykładach przez co mnie wypraszano parę razy. A czasami u tych samych wykładowców byłem cichy przez co były komentarze ''człowiek zagadka'' od paru osób.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@Rruuddaa: Piątka!
@kotkaschrodingera: No to współczuję że takie coś Ciebie spotkało.
Skrytość u mnie zawsze była, ciężko odemnie wyciągnąć jakieś informacje jeśli danej osoby na tyle dobrze nie poznam abym jej zaufać. Kiedyś wyznałem coś jednej osobie parę lat temu to się zraziłem do ludzi i przestałem ufać.
Co do problemów - zmienność nastrojów, stany ''nostalgiczne'' się zaliczają
@AnonimoweMirkoWyznania: No. Jak coś wylosujesz to też czasem się sprawdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jednym przypadku