Wpis z mikrobloga

@StaryVerter: fani eminema mają największy ten brain damage ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://djbooth.net/features/2017-12-07-eminem-six-current-hip-hop-artists

"I listen to pretty much everything that comes out.") and more specifically, who is "doing great stuff at the moment?"

Em's answer is mostly predictable: “J. Cole. Travis Scott. Kendrick is great. My friend Royce da 5’9″ is incredible. >Joyner Lucas is really good. Tech N9ne, too.”
@ShadyTalezz: tak bylo w 2017, potem wyszla nuta Catterpilar i wszystko sie zmienilo ( ͡° ͜ʖ ͡°) zerknij 2 pierwsze minuty jesli masz tyle czasu to moze uratujesz swoje komorki mozgowe i przestaniesz sluchac mumble rapperow tak jak to bylo w moim przypadku :]
@StaryVerter: xDDD nic się nie zmieniło bo Travis a Eminem się go nigdzie nie czepiał i nie będzie bo nie jest żadnym mumble raperem, tylko tacy ludzie jak ty nazywają tak każdego chłopaczka teraz przez taki #rakcontent właśnie jaki mi podsyłasz, nagrywany przez oldheadów którzy myślą że mają prawo mówić co jest prawdziwym rapem a co nie bo się tupaka czy innego iziego e nasłuchali.. Marshall jest zgorzkniałym zgredem złym bo
@ShadyTalezz: Oczywiscie ze ze Destroys mumble rap bo pokazuje roznice w skillu. Niestety wada nut eminema jest taka ze nie mozna sobie ich puscic w tle zeby sobie lecialy tylko trzeba sie skupic na kazdej linijce bo jedno zdanie moze miec kilka znaczen. Podsumowujac, jedyna wada eminema jest to ze jego muzyka jest dla ponadprzecietnie inteligentnych ludzi XD

Wszystkie te czarnuchy to tak na prawde chodzace reklamy ciuchow i bizuterii. Gucci,
Oczywiscie ze ze Destroys mumble rap bo pokazuje roznice w skillu. Niestety wada nut eminema jest taka ze nie mozna sobie ich puscic w tle zeby sobie lecialy tylko trzeba sie skupic na kazdej linijce bo jedno zdanie moze miec kilka znaczen. Podsumowujac, jedyna wada eminema jest to ze jego muzyka jest dla ponadprzecietnie inteligentnych ludzi XD

@ShadyTalezz: @REMIR3X: @musiol108: co ja właśnie przeczytałem, to musi być troll xD
źródło: comment_5BSGItrrTdt6DV4F3y3dA4oQQtjtrKTA.gif