Wpis z mikrobloga

#remontujzwykopem #pytanie #pytaniedoeksperta

Mireczki, co tu kupić ? Szukam urządzenia wielofunkcyjnego (tzw. multitool). Interesują mnie drobne prace w domu, ale szykuje się duuuuży remont i na pewno często będę z niego korzystał - parapety, ościeżnice, wykucie bruzdy na kabel antenowy, etc etc...

Możecie coś polecić tak do 300-400zł? Najlepiej jakby już były jakieś końcówki.
Dzięki za pomoc !
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Asymilat: każde da radę, kiedyś nawet używałem w firmie jakiegoś macalistera czy coś tego typu i dawało radę. Te tanie niefirmowe mają sporo akcesoriów w zestawie ale niestety są siusiaka warte te tarczki. Za zestaw dobrych tarcz zapłacisz pewnie więcej niż za takie urządzenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Asymilat: szykuje się duuuzy remont? Poza tym nie wiem jak chcesz "kuć bruzdy na kabel". To coś nie zastąpi pilarki, wyżynarki i szlifierki kątowej.
  • Odpowiedz
  • 0
@CzapkaG nie no spoko. Myślę że wiem czego potrzebuje tylko szukam odpowiedniego produktu. Będę śledził jeszcze temat bo nigdy nie kupuje na hop siup. Chce też kupić wkretarka wiertarkę tak do 500zl. Myślałem o Stanleyu fatmax 18v. Coś innego możesz polecić?
  • Odpowiedz
  • 0
@Asymilat: kiedyś makite bym polecił w ciemno. Teraz od znajomych coraz częściej słyszę że wszystkie marki robią jeden szit w tej półce cenowej.
  • Odpowiedz