Aktywne Wpisy
Blondynka34 +174
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.

Fortyk +111
źródło: GUtS5sEWsAAAunm
Pobierz

#ruchchorzow #legia #wislakrakow #pilkanozna #jagiellonia #ekstraklasa #ekstraklasaboners
źródło: comment_mZYWmFoiyP8b0Pr3L1wLD0A61iGVRgyr.jpg
PobierzTo Legia też sobie może dopisać bo przez bzdurną reformę też straciła mistrzostwo. Gdyby nie dzielono na dwa punktów to by była mistrzem ( ͡° ͜ʖ
W 36. kolejce sezonu 2014/15 Lech wygrał 1-6 z Górnikiem na wyjeździe, dlaczego Lechowi nie odebrano mistrza? Przecież "cała Polska widziała"!!!
@Oskarek89
@Emcis8
@Da_R_ecky: Taaa, mistrzostwa Ruchu czy Górnika są takie czyste jak śląski węgiel ( ͡° ͜ʖ ͡°). 14 mistrzostw Górnika, 9 Ruchu, wszystkie w czasach komuny. Komuna się skończyła i od 30 lat nie było mistrza ze śląska. Przypadek? ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS: niech żyje Górnik, 14-krotny mistrz PRL!