Wpis z mikrobloga

@Zerp: No to się zdziwisz bo ja jestem fanem serii i uznaję F76 jako kolejny wartościowy produkt, który będzie w mojej kolekcji. Twój światopogląd legł w gruzach, i co mi zrobisz? :)
@kidi1: tu już nie chodzi o to czy to kanon czy nie, jak tam jest tyle błędów że tylko z tego jednego powodu lepiej nie wspierać Bugtesty pieniędzmi. Począwszy od stworzenia skryptu do łamania kodów atomowych przez co jeden z najważniejszych elementów gry traci na ważności, fakt że serwer nie daje rady gdy po prostu się zrobi to na co gra pozwala (te 3 atomówki co były odpalone razem i scrashowały
@Grzolsat @Wobolobo: No i w końcu ktoś sensownie odpowiedział... Dzięki. Mam okazje kupić ją bardzo tanio, ale nie chcę kupować niepełnego produktu. Tryb wieloosobowy mnie nie interesuje, wolę samotną eksplorację mapy. W czwórce też tylko eksploruję, rzadko kiedy wypełniam misje ze scenariusza. Jednak jeśli gra jeszcze nie jest dopracowana na tyle, żeby grać nawet w single to faktycznie lepiej poczekać. Cena tylko może być niższa.
@kidi1: wczoraj kupiłem w promce w RTV i powiem Ci ze nie jest złe .Pogralem wczoraj z 6h i nie wywalało mnie nigdzie.Z 2 razy może doświadczyłem gdzie nie odczytała się wyższej rozdzielczości tekstura