Aktywne Wpisy

callver34 +201
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz
#perfumy
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rozumiem, że można wziąć misie na jajka i ich nie wykluwać przez 2 tygodnie aż zrobi się te 10 raidów. Moim zdaniem to po prostu takie słabe ze strony Nianitic.
#pokemongo
edit: wolę więc chyba nie wykluwać jajek :D albo kupić z 5 raid pasów :D
Sam mam aktualnie odłożone ze 3 areodaktyle.
A co do raidpassów, nic nie szkodzi na przeszkodzie robić 1 dziennie.
Przypomnę że na Mew jest dokładnie taka sama sytuacja z raidpassami.
Odebrać je możesz po kolei od najstarszego.
@taktoto: Areo nie widziałem jeszcze ale to pewnie dlatego, że nie jestem zbyt hardcorowym graczem i wydawało mi się, że bez tej misji (dwa jajka) ciężko go będzie złapać.
Ja już sobie odłożyłam ditto i aero. Jak odkładasz, to masz 4pola i na tym pierwszym od góry możesz łapać Pokemony z zadan, od których uciekłeś przy łapaniu. Jak naciśniesz, to pokazuje się od najstarszego
źródło: comment_6gYFatzI8p8m0HebQc4qlhC2OcqQRlPQ.jpg
PobierzNajprościej:
Każdy quest jest na danym stopie 24h i możesz go raz wykonać. Samego questa możesz mieć w ilości sztuk 3 ale to muszą być z 3 różnych stopów.
KAŻDY ma takie same zadanie, jak i nagroda jest taka sama, jedynie iv pokemona jest inne.