Aktywne Wpisy
Ana77 +10
Potrzebuje opinii facetów i najlepiej 25+
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
dotankowany_noca +65
Donald to jednak umie w manipulacje. Pamiętam doskonale w jakich nastrojach kończyła się ostatnia kadencja rządów platformy. Przecież ludzie ich nienawidzili tak samo jak dziś PiS albo nawet jeszcze bardziej. Chłop po osmiorniczkach i innych aferach, niespełnionych obietnicach uciekł do Brukseli na stanowisko króla Europy xD
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
Komentarz usunięty przez autora
Magia wody na ekspercie to przede wszystkim modlitwa na wszystkie jednostki, można tez klonować archanioła by używać jego wskrzeszenia więcej niż jeden raz XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Magia powietrza tez fajna: mass haste, wrota wymiarów, lot (ʘ‿ʘ)
Każda magia ma swoje zalety, jednak wiadomo ze magia ziemi jest mimo wszystko najlepsza
Jest tyle fajnych map do homm3 dla jednego gracza do przejścia. Ciężkie bitwy, wielkie armie idące w tysiące jednostek, używanie czarów których normalnie nie używasz albo rzadko.
A singlowego jebusa najlepiej mi się czyści Malekithem