Aktywne Wpisy
FOTEL +33
;/ uznaliśmy z różową żeby zdjąć blokady z naszych telefonów ale teraz żałuję
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
elvp +197
Przez ostatnie 20 lat bylem przekonany że oglądałam już Kompanie Braci. Okazało się że myliłem to z szeregowcem Ryanem (tam był wątek braci). Niedawno stwierdziłem że obejrzę znowu bo dawno oglądałem.
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
Widok z lotu głodnej mewy.
#sniadanie #gotujzwykopem
@Norivotget
Czy ja wiem? Awokado i łosoś to dobry tłuszcz, a ponadto wygląda na to, że tłuszcz zwierzęcy czyli ten tutaj z bekonu nie ma wpływu na cholesterol i choroby wiencowe. Są metaanalizy, które na to wskazują. Najgorszy jest ten utwardzany roślinny. Moim zdaniem zajebiste i zdrowe śniadanie (oprócz rtęci i metali ciężkich w łososiu;p)
haha toś #!$%@?ł ;)
Co nie zmienia faktu że schudnąć na awokado za bardzo się nie da ;)
Jak to jest, że naukowcy, kardiolodzy i badacze nawet nie próbują podważać negatywnego wpływu diety na serce, ale ty masz lepsze źródła? Jak szczepionkowcy, dobrze to ująłeś, jedni i drudzy spędzają godziny na szukaniu w internecie newsów na temat pozytywnego wpływu cholesterolu na serce, czy negatywnego szczepionek.
Setki kolesi chciałeś napisać?
Tak było hahaha