Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Taki mój depresyjny wysryw.
#przegryw #przemyslenia #gownowpis #tinder
Później następuje coś na kształt bardzo uproszczonej projekcji motywów kobiet.
A może „gustując” w ulanych nie miałbyś tych problemów? Tą samą sytuację można odwrócić w stosunku do kobiet - też mają prawo nie chcieć kogoś w nieswoim
@Kenteris: No z tym sie zgodze w 100 procentach. Sam tak czesto mialem. W---------e uczucie. I wiesz co? Trzeba mierzyc troche wyzej. A noz sie uda. Wtedy wieksza radosc
@Pawlikowski-33: Link do badań, poproszę. Nie wiem kompletnie
Po prostu punktuje Ci podwójne standardy. Ty przyznajesz sobie prawo do posiadania oczekiwan i uzasadniasz je „rozsądnymi”, a wcale nie są rozsądne - tylko subiektywnie tak je oceniasz, podczas gdy ktoś patrząc z boku może uznawać że powinienes obniżyć standardy ze względu na inne cechy.
I podobnie jak Ty, kobiety których motywy do posiadania
Wiec ocenianie ludzi w dziwnych skalach i próba oceniania ich wartości względem swojej - zwłaszcza wybierając jedną cechę - to z założenia głupi pomysł.
I masz prawo wybierać sobie
zreszta jak zapytasz przecietnej polki o urode polakow to ci powie ze od swieta jej sie jakis podoba
jedyne moze nie, ale podstawowe
A co do kryterium - przyznajesz ze nie jedyne - to wystarczy. Czy podstawowe? Dla Ciebie być może owszem. Dla wielu facetów z pewnością też. Sęk w tym, że dla wielu innych nie.
Moje powodzenie z czasów ulania - (5 kilo nadwagi i kluchizm) -
co rozumiesz poprzez większe powodzenie? bo jest pełno facetow ktorzy przespia sie z laska ktora nawet im sie nie podoba byleby sobie
Vide wniosek jest tylko taki, że wybrzydzać może (z sukcesem) tylko osoba na którą jest duży popyt.
Błędem w rozumowaniu jest więc to, że zakładasz iż do zapotrzebowania na kobietę jako partnerkę, wystarczy fakt że jest kobietą - tylko