Wpis z mikrobloga

• 2
Grał ktoś Hernandezem 85? Niby fajne staty ale siła fatalna jak na ST a podania słabe jak na CAM. Wypadł niewymienny (drugą ikona w tej edycji) #fut
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozak_Lkr: Ustalmy kilka faktów. Najpodlejsze ikony w obecnych realiach kosztują krocie, testowanie ikon wymaga grubego portfela albo ogarnięcia przy kupowaniu/sprzedawaniu. Niewielu ludzi grało ikonami, a jeszcze mniej sprawdziło akurat tę konkretną (ikon jest 80), a jeszcze mniej sprawdziło tę jej wersję, zresztą mało wpisującą się w obecny silnik gry (wszystkich ikon jest 240). Mamy małą społeczność, tag obserwuje 600 osób, zaledwie część z nich przeczyta ten wpis. Ostatni fakt: wszystkie
  • Odpowiedz
@Veyn: jak wpis Cię nie dotyczy to scrolluj dalej. xD Gościu normalnie, kulturalnie zapytał czy ktoś miał okazję grać tą kartą(a być może ktoś miał, bo przewijał się już Hernandez na tagu wcześniej), a ty robisz aferę jakby nie wiadomo co się stało. Serwisy takie jak te chyba mają na celu wymianę poglądów i informacji. Nie jesteś szeryfem tego tagu, więc przestać dyrygować ludźmi ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@mlnrz: Grałem nim na N. Jest świetny, polecam i zdecydowanie do niego wrócę. Grałem też tą drugą wersją ale ten 85 bardziej mi podchodził lepiej się nim grało. Ciśnij nim i będziesz zadowolony
  • Odpowiedz