@Garg84: Ja w Polsce mieszkam okresowo :D Najpierw na studiach przez 2 lata 2011-2013 i właśnie 2.5 miesiąca temu wyjechałem z Polski po 2 latach pracy we Wrocławiu. Gdybyś ze mną rozmawiał, to pewnie nie zgadłbyś skąd pochodzę, tzn. podejrzewam że postawiłbyś na Podlasie ;]
Ja być z Afryka, przyjechać do Polski, żeby studiować w waszym pięknym kraju. Skinheadzi mi tu jednak żyć nie dają. Ja uczyć się ciężko waszego języka, i dostać raz w zęby, gdy iść po ulicach.
@adgebworthy: Jeżeli kiedykolwiek szatan zstąpi na ziemie to bedzie to w Sosnowcu. Jestem też pewien że pacjent zero epidemi zombie też będzie z Sosnowca. Uważam też że Blizzard robiąc Diablo chciał nazwać Tristram Sosnowiec ale liczba liter nie mieściła sie w ramce.
Pochwalcie się swoją historią znalezienia się w Polsce i na Wykopie :D
#podroze #polska #swiat #ludzie #kultura #ciekawostki #pytanie #ankieta
Gdybyś ze mną rozmawiał, to pewnie nie zgadłbyś skąd pochodzę, tzn. podejrzewam że postawiłbyś na Podlasie ;]
Я не знаю, почему )))
@Garg84: po zdjęciu myślałem, że z innych planet
@John_archer: zaśpiewałem to w głowie
Jestem też pewien że pacjent zero epidemi zombie też będzie z Sosnowca. Uważam też że Blizzard robiąc Diablo chciał nazwać Tristram Sosnowiec ale liczba liter nie mieściła sie w ramce.