Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki

Spotkałam się w sobotę z facetem - lat 32 - poszliśmy po raz pierwszy do lozka, skończył po 10 sekundach gry wstępnej. Wytłumaczył to tym, ze nie był z nikim od czasu rozstania. Trudno stwierdzić czy to go zażenowało. Od czasu tego spotkania nie odzywa się jednak. Zastanawiam się czy coś s---------m i już mu się nie podobam czy to mozliwe żeby facet czuł się zażenowany?

Pewnie odezwe się do niego dzis, ale chciałam poznac opinie facetów żeby wykluczyć opcje ze o to chodzi.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:

Spotkałam się w sobotę z facetem - lat 32 - poszliśmy po raz pierwszy do lozka, skończył po 10 sekundach gry wstępnej.

Czasami się tak zdarza. Nie oznacza, że zawsze ma ten facet. Możliwe, że czuje się z tym źle.
  • Odpowiedz
OP: : @clown9:

Nie zaśmiałam, tylko nie wiem czemu nie pisze i mam mętlik. Bo nie wiem czy nie zrobiliśmy tego za wcześnie i uznał mnie za jakaś ladirynde, czy się wstydzi, czy przestałam mu się podobac czy ki czort i teraz głupio mi się odezwać bo nie wiem czy On w ogole chce żebym się odzywała.

Nie poszliśmy do domu, chwile polezelismy, pogadaliśmy i byłam u niego jeszcze z 20 minut. Tyle ze no - trochę tez się głupio może zachowałam bo nic nie powiedziałam tylko go pogłaskałam i może jakoś za wcześnie sobie poszłam - bo byliśmy
  • Odpowiedz
Spotkałam się w sobotę z facetem - lat 32 - poszliśmy po raz pierwszy do lozka

Od czasu tego spotkania nie odzywa się jednak.

@AnonimoweMirkoWyznania: Kontakt po pierwszym seksie zawsze należy do niebieskiego. Kurła zawsze i nawet nie waż się pisać do niego pierwsza.
  • Odpowiedz
@GoSiulKa: nu. Ale jeśli przyczyną jego braku kontaktu jest to że czuje się zażenowany przed OPką, to tak ten...

Szczerze nie wiem na ile to ważne dla facetów i co On wyczytał z Twojej reakcji OPko, ale jak nie odezwie się przez tydzien to możesz tam imo neutralnie skrobnąć. Wyczujesz czy to jest powodem czy po prostu nie jest zainteresowany.
  • Odpowiedz
IncredibleMrsFox: Nastepnym razem taką akcję potraktuj jako starter i po jakimś czasie odpalaj od nowa. Dziwne zresztą dla mnie, że żadne z Was tego nie zrobiło, rozumiem, żebyście byli nastolatkami, ale w tej sytuacji chyba mało ognia miedzy Wami.

Zaakceptował: kptant}
  • Odpowiedz
@kotkaschrodingera:

Szczerze nie wiem na ile to ważne dla facetów

Bardzo ważne, przez pryzmat sprawności seksualnej postrzegają swoją męskość. Niestety tak stworzyła nas matka natura i bardzo ciężko się temu przeciwstawić. Aby zabić ego i przyznać się do porażki na tym polu trzeba sporo
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ewidentnie gość czuje się zażenowany całą sytuacją, na pewno pierwszy się nie odezwie bo najchętniej to już by Ciebie nigdy nie spotkał ale tylko dlatego że czuje wstyd.
Jeżeli chcesz się z nim jeszcze spotkać to pisz pierwsza, a bajki o tym kto się pierwszy powinien odzywać po seksie schowaj do worka, w sumie do seksu nawet nie doszło.
  • Odpowiedz