Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
#zwiazki
Spotkałam się w sobotę z facetem - lat 32 - poszliśmy po raz pierwszy do lozka, skończył po 10 sekundach gry wstępnej. Wytłumaczył to tym, ze nie był z nikim od czasu rozstania. Trudno stwierdzić czy to go zażenowało. Od czasu tego spotkania nie odzywa się jednak. Zastanawiam się czy coś s---------m i już mu się nie podobam czy to mozliwe żeby facet czuł się zażenowany?
Pewnie odezwe się do niego dzis, ale chciałam poznac opinie facetów żeby wykluczyć opcje ze o to chodzi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: jeszcze jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czasami się tak zdarza. Nie oznacza, że zawsze ma ten facet. Możliwe, że czuje się z tym źle.
Pewnie ze jest zażenowany,
Jeżeli uważasz ze nic wielkiego się nie stało i do niego zadzwonisz (nawet nie musisz z nim o tym rozmawiać - poprostu daj mi znac ze dla ciebie nic sie nie zmienilo i dalej jestes nim zainteresowana) napewno przyplusujesz.
Nie zaśmiałam, tylko nie wiem czemu nie pisze i mam mętlik. Bo nie wiem czy nie zrobiliśmy tego za wcześnie i uznał mnie za jakaś ladirynde, czy się wstydzi, czy przestałam mu się podobac czy ki czort i teraz głupio mi się odezwać bo nie wiem czy On w ogole chce żebym się odzywała.
Nie poszliśmy do domu, chwile polezelismy, pogadaliśmy i byłam u niego jeszcze z 20 minut. Tyle ze no - trochę tez się głupio może zachowałam bo nic nie powiedziałam tylko go pogłaskałam i może jakoś za wcześnie sobie poszłam - bo byliśmy
@AnonimoweMirkoWyznania: Kontakt po pierwszym seksie zawsze należy do niebieskiego. Kurła zawsze i nawet nie waż się pisać do niego pierwsza.
@GoSiulKa: k---a co
Szczerze nie wiem na ile to ważne dla facetów i co On wyczytał z Twojej reakcji OPko, ale jak nie odezwie się przez tydzien to możesz tam imo neutralnie skrobnąć. Wyczujesz czy to jest powodem czy po prostu nie jest zainteresowany.
Zaakceptował: kptant}
Bardzo ważne, przez pryzmat sprawności seksualnej postrzegają swoją męskość. Niestety tak stworzyła nas matka natura i bardzo ciężko się temu przeciwstawić. Aby zabić ego i przyznać się do porażki na tym polu trzeba sporo
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Niektórzy odbierają to jako taki typ porażki, że ciężko to wytłumaczyć. Przyszedł czas próby i akurat tym razem wszystko zawiodło. Gorzej być już nie mogło. Tzn mogło. Jakbyś go wyśmiała. Można najsilniejszego faceta w ten sposób pogrążyć. Polecam książki Lwa-Starowicza
Jeżeli chcesz się z nim jeszcze spotkać to pisz pierwsza, a bajki o tym kto się pierwszy powinien odzywać po seksie schowaj do worka, w sumie do seksu nawet nie doszło.